metehan44
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 322
- İsim
- mede
Merhaba arkadaşlar. Günlük kullandığım bilgisayarım (sistem yazı sonunda belirtildi) depremden payını aldı ve bozuldu. Malatya'da yaşıyordum. Bilgisayarı alma fırsatım olmadan evimi terk ettim. O sırada voltaj dalgalanması tarzı şeyler oldu. Evime girebildim. Ev yıkılmadan eşyaları aldım bilgisayarı kurdum fakat bilgisayar açılmıyor. Güç geliyor öndeki rgb aydınlatma bile yanıyor fakat güç düğmesine bastığımda hiç tepki vermiyor bilgisayar. Fanlar bile dönmüyor. Bir bilgisayar tamircisine verdim ve bugün dönüş yapıldı bana. "Anakart güney köprüsünde kısa devre tespit edildi. Yeni bir H110 Çipset takıldı fakat bilgisayar hala start almıyor. İşlem başarısız. İade edilecektir." diye bir mesaj aldım. Sistemin anakartını da bulamıyorum. Asusu aradım 5 yıl olduğu için parça bulunamıyormuş. Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yeni bir bilgisayar alma işi şu durumda çok ağır yük benim için. Teşekkürler. (Benim tanıdık bilgisayarcı var bilgisayarcım sağlam diyenler varsa oralara da gönderebiliriz.
Asus Rog GR8 II mini pc
i5 7400
gtx 1060 3g
8 ram
Sistem hazır bir mini pc. Standart bir anakart yok üzerinde.
Asus Rog GR8 II mini pc
i5 7400
gtx 1060 3g
8 ram
Sistem hazır bir mini pc. Standart bir anakart yok üzerinde.