Arama sonuçları: *

1. RTX3070

ASUS ROG STRİX G17 EKRANDA TİTREME

GPU modunu sadece Nvidia yapınca da sorun gözlemleniyor mu?
  2. RTX3070

CS 2 oynarken mavi ekran hatası

MSI Afterburner ile clock kısmayı deneyin. -70 core -200 memory olsun mesela.
  3. RTX3070

Bilgisayar takılıyor

Normal değil bunlar. BIOS güncelledin mi?
  4. RTX3070

Çözüldü✓ Harddiskteki verileri nasıl kurtarırım?

Formatı RAW mı oldu Windows disk yöneticisinden bakınız.
  5. RTX3070

Bilgisayarımın ekran kartı full güçte çalışıp kendiliğinden kapanıyor

BIOS'u sıfırlamayı deneyin eğer legacy mod açıksa başka değişiklikler yapmış da olabilirsiniz.
  6. RTX3070

Evet ama şöyle kurtarma diski yapınca Minidump klasörüne erişiliyordu sanırım biraz cmd biliyorsanız o dosyayı USB'ye oradan da başka cihaza alabilirsiniz.
  7. RTX3070

Minidump dosyası veya olay görüntüleyici geçmişi mevcut mu? İkisi de olsa daha iyi.
  8. RTX3070

Whea Logger 18 hatası

Şimdilik söyleyin ben gerisini söyleyeceğim.
  9. RTX3070

Whea Logger 18 hatası

Tamam bir de LLC deneyelim. BIOS'taki LLC şu an neye ayarlı? (Load Line Calibration). 1699345511 İşlem şu olacak CPU'ya biraz offset undervolt ve çok az daha yüksek LLC. LLC'nin en yüksekleri tehlikeli onu söyleyeyim. Bunun amacı şu aslında oyunda daha az çekirdek kullandığı için daha düşük...
  10. RTX3070

Whea Logger 18 hatası

Bu işlem overclock değil. Overclock olsa da sorun olmaz tabii ama burada yapılan şey CPU'yu stok değerlerinde çalıştırmak aslında. Anakartlar güç beslemesi ve soğutma yeterli oldukça daha çok performans için güç artırır ama bu tabii overclock oluyor ve belki soruna katkı yapıyor olabilir. Kısaca...
  11. RTX3070

Whea Logger 18 hatası

Aklıma direkt 2 şey geliyor önce bunu yapalım. Öncelikle bu CPU 65W olduğu için şu an stoğun çok üstüne çalışıyor. Manuel PBO ayarı ile bunlar stoğa getirilebilir. Ben birazdan yatarım herhalde ama yatarsam sabah cevap veririm. Diğer değerlerin stok olanlarını bulamadım ama gücü 65-70W'a...
  12. RTX3070

Whea Logger 18 hatası

İşin ucunda para harcanacaksa bir şey tavsiye etmek de cesaret istiyor ama şu ana kadar her şey işlemciyi sorunlu gösteriyor. İşlemcisini 1 günlüğüne ödünç verecek tanıdık vs yok mu etrafta?
  13. RTX3070

Whea Logger 18 hatası

AM4 pinout bu şekilde: Buradan bakıyordum da ben nedense eğik olanları pek fark edemedim :D. Şuraya ne oldu bu arada?
  14. RTX3070

Whea Logger 18 hatası

Arada pinlerden dolayı elektriksel bir sorun gelişmediyse evet ama zor ihtimal. CPU'lar pin dışında pek tamir olmaz. Değişimi yapılır. Tamir gören bir ürünü de sorunlu deyip üreticiye göndermek pek etik değik. O yüzden yapın diyemeyeceğim ancak kimi kişiler şanslarını yine de deniyor. Fark da...
  15. RTX3070

Whea Logger 18 hatası

Sorun belli oldu biraz :D. Pin yamukluğu aslında düzelebilen bir şey ama düzelmeyecek kadar kötü ise yeni bir işlemciye geçilebilir. Fotoğrafı filan var mı ne kadarı yamuldu? Kullanıcılar genelde onları kendileri düzeltiyor.
  16. RTX3070

Whea Logger 18 hatası

Bunu soracaktım bilgi için teşekkürler. CPU'nun sorunlu olduğuna neredeyse eminim. Çünkü XMP ayarıyla CPU'nun IF saati de yükselir ve bu voltajları etkiler. Pek iyi bir çipe denk gelmemişsiniz, CPU'yu garanti için beklemek sıkıntı olmayacaksa üreticiyle iletişime geçmek çok mantıklı olacaktır...
  17. RTX3070

Whea Logger 18 hatası

Benim şu an ilk tahminim anakart güç kullanımıyla otomatik olarak TDP'sinden yüksek olarak çalıştırıyor ki bu aslında desteklenen bir durum değil. Ama voltaj sorunu orada olsaydı sistem benchmark'ta kapanırdı. BIOS güncel mi?
  18. RTX3070

Whea Logger 18 hatası

Bunlarda bir sorun yok. Sorun sadece oyun oynarken mi oluyor? CPU ne zaman alındı? Sorun bugün hiç oldu mu? Bu soruların cevaplarıyla bakalım neler deneyebiliriz.
  19. RTX3070

Whea Logger 18 hatası

Evet ama ekran fotoğraflarını test açıkken çekin çünkü sistem boştayken voltajlar farklı olacaktır.
Top Bottom