ygwolf280
80+
10gün önce falan itopya'dan bir bilgisayar aldım ve hiçbir sorun çıkmadan kullandım bu süre içerisinde lakin 2 gündür yeni açıldığında bilgisayardan hiç olmadığı kadar normalinden fazla -ki yani ben oyun falan oynuyorum bu kadar ses gelmiyor- bir ses geliyor ve tüm fanlar aniden full güçte çalışır gibi çalışıyor hemen ardından ekran direkt gidiyor. İlk olduğunda power düğmesine basıp kapamıştım. Bilgisayarı yeniden açtığımda ise biraz oyun bakınıp 5 dakika falan sonrasında aynı şekil full güçte kapandı. Daha sonrasını hatırlamıyorum yine aynıları olmuştu(bir ara kendini bir kez 1 dakika içerisinde reslemişti ve açılmıştı daha sonrasında aynısını yapıp biraz bekledim resleyecek mi diye bu sefer 2 3 dakika sürdü) daha sonra tekrar aç kapa yaptığımda çalışmıştı. Daha sonra bugün sabah bilgisayarı açtığımda bir sıkıntısı yoktu olduğu gibi çalıştı daha sonrasında bilgisayarı kapadım. Bu akşam yeni eve geldiğimde tuşa basıp genel işlerimi halletmiştim eve 2 dakika sonra baktığımda yine aynı full güçte çalışıyordu. Daha sonra iste power tuşuna basıp yeniden açtım 2 dakika sonra yine aynı şekil tepki aldım ve son kez power tuşuna bastığımda şu anki olduğu gibi kullanabiliyorum. Sebebi ne olabilir endişelenmeli miyim ekran kartım hakkında?
Kendini sanki koruma moduna alıyor gibime geliyor anlamadım pek ilk defa bilgisayar aldım pek anlamıyorum. Bilgisayarımın özelliklerini aşağıya bırakıyorum.
Kendini sanki koruma moduna alıyor gibime geliyor anlamadım pek ilk defa bilgisayar aldım pek anlamıyorum. Bilgisayarımın özelliklerini aşağıya bırakıyorum.
- AMD Ryzen 5 7500F
- Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
- GIGABYTE A620M GAMING X
- GSKILL 32GB(2x16) Ripjaws S5
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti Windforce OC 12GB
- Thermaltake Versa T27 TG 750W 80+
- Kingston 2TB Fury Renegade