Neler Yeni

Bilgisayarımın ekran kartı full güçte çalışıp kendiliğinden kapanıyor

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Yok hayır ya maalesef bilemiyorum önceliğim şu an cidden windows falan kurmak herhalde zaten ekran kartında problem varsa kendisini gösterir diye düşünüyorum. Ek olarak şöyle bir şeyler karşılaşıyorum boot menüsünden bir şeyler seçince artık bilmiyorum hangisi çok açıp kapadım tekrardan yapmak istemiyorum
IMG_8635.jpg

ve boot menüm şöyle nasıl yapmalıyım ayarlamalıyım windows atarken bilmiyorum size de göstereyim
IMG_8636.jpg

hani diyorum acaba windows usbi mi yanlış yazdırdım usbm ile?

ek olarak tpm ayarı açık mı diye şöyle tpm bios ayarlarımıda bırakıyorum
IMG_8637.jpg
IMG_8638.jpg
IMG_8639.jpg
1700836024300.png

Şunun kapanması lazım.

ygwolf280

80+
Yaptım tekrardan windows 11 yüklemeye çalıştım olacak gibi hissettim ama olmadı.
Önceki denemelerimde bahsettiğim bir mavi ekran vardı ve o gelmedi "Cihazlar hazır duruma getiriliyor %66" da kaldı dondu birkaç saniye ve tekrardan beni Gigabyte yükleme ekranına attı dönen bir çizgi ve arada bir duran fanlar tekrar çalışmaya başladı.

Şimdi rufus ile windows 10u yüklemeye çalışıyorum daha sonrasında bilgisayara yüklemeyi deneyeceğim.

Bahsi ettiğim önceki mavi ekran hatam ve gigabyte yükleme ekranı:
IMG_8631.jpg
IMG_8640.JPG

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Yaptım tekrardan windows 11 yüklemeye çalıştım olacak gibi hissettim ama olmadı.
Önceki denemelerimde bahsettiğim bir mavi ekran vardı ve o gelmedi "Cihazlar hazır duruma getiriliyor %66" da kaldı dondu birkaç saniye ve tekrardan beni Gigabyte yükleme ekranına attı dönen bir çizgi ve arada bir duran fanlar tekrar çalışmaya başladı.

Şimdi rufus ile windows 10u yüklemeye çalışıyorum daha sonrasında bilgisayara yüklemeyi deneyeceğim.

Bahsi ettiğim önceki mavi ekran hatam ve gigabyte yükleme ekranı:
IMG_8631.jpg
IMG_8640.JPG
BIOS'u sıfırlamayı deneyin eğer legacy mod açıksa başka değişiklikler yapmış da olabilirsiniz.

ygwolf280

80+
Windows 10 yükledim herhangi bir mavi ekran hatası almadım şu an tekrardan bilgisayarımdan yazıyorum lakin bahsettiğim ekran kartımın full güçte çalışmasını daha yaşamadım şu an sürücüleri sıfırdan yüklüyorum umarım driverlardan ötürüdür veya yanlışlıkla oc falan yapmışımdır yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Top Bottom