Arama sonuçları: *

1. Railof

The Division 2 Oyundan atıyor - AMD Radeon hata raporu veriyor

aynen kardeşim bu hata. çözümü ben bulamadım ama 1609780523 Sıkıntı 5700 serisinde herhalde :D
  2. Railof

rx 5700 serisi kartlarda önerdiğin sürücüde sıkıntılar yaşanıyormuş rx5700 serisinin en stabil çalıştığı sürüm hangisi bir bilgin varmı?
  3. Railof

İndirip deniyorum. 1609712179 ben bu 20.9.1 i direk bilgisayarıma indirip kurulum mu yapayım yoksa DDU falan diyorlardı onlarla uğraşayımmı
  4. Railof

Arkadaşlar iyi akşamlar imzamdaki sistemimde The Division 2 oynarken bazen 10 dakikada bazen bir kaç saat içinde oyun crash veriyor ve AMD Radeon hata raporu yolluyor. Raporda sürücülerde gecikme meydana geldiği için çökme raporu benzeri bir şey yazıyor. AMD Radeon sürümüm 20.11.2 Recommended...
  5. Railof

R5 3600X ve RX 5700XT için yapmam gereken ayarlar?

O konuda sıkıntı yok eminim. 1609343434 Sadece Black Desert te olan bir problem bu.
  6. Railof

Eski PC mi nasıl Upgrade Edebilirim?

ne kadar ederki reis. Bu sistemi satıp üstüne 3K koyup sistem almak mantıklıda bu dönemde sistem alan yokki özellikle böyle bir sistemi.
  7. Railof

Eski PC mi nasıl Upgrade Edebilirim?

İyi günler arkadaşlar eski bir kasam var bunu upgrade edip oyun oynanabilir hale getirmek istiyorum. Bütçem Maks 3000TL Kafamda iki türlü plan var; Birincisi sadece ekran kartı alıp oyun oynayabilmek çünkü ileride param oldukça işlemci, anakart ve ram gibi bileşenleri yükseltip ekran kartı ile...
  8. Railof

R5 3600X ve RX 5700XT için yapmam gereken ayarlar?

Arkadaşlar iyi günler ben bu sistemi haziran dan beri kullanıyorum ama şuana kadar yapmış olduğum ayarlar; Biostan XMP açmak Ekran kartı Driver Güncellemesi Bios güncellemesi Chipset Güncellemesi Başka hiçbir ayar yapmadım. Yapmam gerekenleri ya da kontrol etmem gereken şeyleri söylermisiniz...
  9. Railof

Güç Seçeneği hangisinde kalmalı

Bende neden böyle nihai performans falan yok
  10. Railof

RGB controller

anakartında kontrol edebileceğin argb soketi bulunmamakta 1596021794 Kasanın kullanım klavuzunda kontrolcü bağlantı şekilleri yazmakta Anlatmak gerekirse kasanın reset tuşunun kablosunu kontrolcü üzerine bağlıyorsun ve reset tuşu üzerinden contolcünün renk geçişlerini kontrol edebiliyorsun...
  11. Railof

RGB controller

kasanın modelini ve anakartının modelini söyleyebilir misin lütfen? birde ne yapmaya çalıştığını özetlersen yardımcı olabiliriz.
  12. Railof

Arızalı RX 570 i kaça satarım?

https://donanimarsivi.com/forum/konu/pc-donup-kapaniyor.96205/page-4
  13. Railof

Öyle bir piyasa varsa neden olmasın reis. Fiyat bilgim yok maalesef.
  14. Railof

Arızalı olanı satabilir misin sence? Garanti varsa direk garantiye yolla bugün forumda bir kullanıcı rx 590 yollamış garantiye, rx 5700xt ile değişim yapmışlar :D
  15. Railof

2. El ryzen işlemci alınır mı?

Testlerini yapıp, kullanıcı ile detaylıca hangi amaçla kullanıldığını sorup. Herhangi bir sorun yaşamadıysa satacağı güne kadar alınabileceğini düşünüyorum.
  16. Railof

Egzoz fanı anakart montajı

Takacağın fanda hız ayarı varmı ?
  17. Railof

Egzoz fanını anakarta bağlayıp yük bindirme bence direk bağla molex le psu ya kafa rahat.
  18. Railof

3 pin to molex bağlantı kablosu alabilirsin zaten max güçte çalıştırıcaksın büyük ihtimalle.
  19. Railof

Xmp açınca pc nin kapanması

Acaba bios update ile anakartına ufak bi o.c gelmiş olabilirmi (Gigabyte B450M-S2H anakartta böyle olduğu için aklıma bu geldi) kontrol edebilirmisin? Bios son versiyonmu?
  20. Railof

Sistem O.C yapılmış olarak gelmiş olabilirmi?

Benim yaptığım bir şey değil zaten bende o değerlerde çalışmasını istemiyorum nasıl düzelticeğimide bilmiyorum. 1593899997 3600x işlemci ile darboğaz benzeri bir şey yaşıyorum bu arada gta5 te sürekli takılmalar oluyor.
Top Bottom