Neler Yeni

Sistem O.C yapılmış olarak gelmiş olabilirmi?

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Arkadaşlar incehesaptan sistem satın aldım sistem geldikten sonra genel izlemlerinde şu değerleri aldım;
İşlemci normalde 3.8 de çalışması gerekirken 4.2 de çalışıyor. (Stok soğutucu ile bu şekilde çalışmasını istemiyorum)
Ekran kartı 1850 de çalışması gerekirken 2100 de çalışıyor ve ekran kartının sitesinde O.C yapılmış hali 1980 olur diyor.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar incehesaptan sistem satın aldım sistem geldikten sonra genel izlemlerinde şu değerleri aldım;
İşlemci normalde 3.8 de çalışması gerekirken 4.2 de çalışıyor. (Stok soğutucu ile bu şekilde çalışmasını istemiyorum)
Ekran kartı 1850 de çalışması gerekirken 2100 de çalışıyor ve ekran kartının sitesinde O.C yapılmış hali 1980 olur diyor.
Stok soğutucu ile o işlemciyi o değerlerde çalıştırmayın

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Boost yapıyor la işte. Stok soğutucuyla o kadar boost yapması iyi bir şey, benim kasam MasterBox MB511 RGB anakartım da TUF B450-PRO GAMING, hiçbir zaman o kadar yüskek boost yapmıyordu. Bu kötü değil iyi bir şey. Arkadaş zaten 4.2 GHz'e overclocklamamış.
Aga sana nolmuş bi değişik olmuşsun :D
Cursed Hayalet'im bi' hafta boyunca :D.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim yaptığım bir şey değil zaten bende o değerlerde çalışmasını istemiyorum nasıl düzelticeğimide bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3600x işlemci ile darboğaz benzeri bir şey yaşıyorum bu arada gta5 te sürekli takılmalar oluyor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Boost yapıyor la işte. Stok soğutucuyla o kadar boost yapması iyi bir şey, benim kasam MasterBox MB511 RGB anakartım da TUF B450-PRO GAMING, hiçbir zaman o kadar yüskek boost yapmıyordu. Bu kötü değil iyi bir şey. Arkadaş zaten 4.2 GHz'e overclocklamamış.

Senin resmine ne oldu öyle

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann

Tövbe bismillah :D

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim yaptığım bir şey değil zaten bende o değerlerde çalışmasını istemiyorum nasıl düzelticeğimide bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3600x işlemci ile darboğaz benzeri bir şey yaşıyorum bu arada gta5 te sürekli takılmalar oluyor.
Crazyreign hocamın dediği gibi kötü bişey değil işlemci ne zaman ne kaddar değerde çalışacağını biliyor ama yinde bi soğutucu al yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,300
Üyeler
168,115
Son üye
ozgurauda
Top Bottom