Arama sonuçları: *

1. Reload

Darboğaz sorunu fps düşüklüğü

La bende bile 5600x ile 4060ti var 240 falan alıyorum 1734608579 8 gb 4060 ti 1734608602 2k falan mı oynuyorsunuz acaba
  2. Reload

Masaüstüne gelip duran dosyadan format ile krtulabilir miyim

aynısını yaptım yine gitmedi ya dur bakalım ben şuan format atayım
  3. Reload

tam olarak nasıl oldu boşu boşna format atmayayım 1734456460 detaylı anlatabilir misiniz
  4. Reload

nasıl çözülüyor işte onu soruyorum
  5. Reload

arkadaşlar valorant veya lol girerken cross device.streaming.source.dll isminde bi dosya geldi ben bu dosyayı masaüstümde istemiyorum dosyayı siliyorum olmuyor oyunları sil yükle yaptım olmadı riotu komple sil yükle yaptım gene olmadı diyorum acaba bilgisayarı sıfırlasam bu dertten kurtulur...
  6. Reload

Cross device.streaming.source.dll nedir nasıl kapatılır

Yazdığınızı çok anlayamadım lol sil yükle yaptım düzeldi gibi şuanlık çıkmıyor ama bakalım
  7. Reload

tamamdır deneyip sonucu paylaşacağım
  8. Reload

bi tarama yapacağım lol açtıktan sonra geliyor 1734183959 virüs yok gösteriyor norton ile tarama yaptım
  9. Reload

Arkadaşlar nedenini bilmiyorum ama ekranımda bu isimde bir dosya var siliyorum tekrar geliyor siliyorum tekrar geliyor bu şey nedir bileniniz var mı ve bundan nasıl kurtulabilirim
  10. Reload

Çözüldü✓ Bilgisayarım görüntü vermiyor

Anlıyorum
  11. Reload

Çözüldü✓ Bilgisayarım görüntü vermiyor

ekran kartında veya kablolarda bir problrm olabilir
  12. Reload

Hard disk takılı görüntü yok takılı değilken sorun yok

Tamamdır deneyeceğim
  13. Reload

Ama hard disk sökülüp bir şekilde görüntü geliyor 1733727426 O yüzden tecrübeli daha önceden böylr bir şey yaşamış birilerine danışmak istedim 1733727472 Ramlari yeni aldım bu arada ramlarda sorun yok ondan eminim diğer yandan hard disk de bi önceki eski bilgisayarımda çalışıyordu sağlam yani...
  14. Reload

Şöyle detaylı anlatayım arkadaşımın bi kasası var ve hard diskinin arızalı olduğunu ve bu yüzden kasanın çalışmadığını söyledi o öyle biliyordu veya o kadarını bilemem o hard disk takılıyken kasanın power tuşuna bastığım zaman bilgisayarın bütün parçaları sorunsuz çalışmakta ama bilgisayara...
  15. Reload

Ssd yok malesef sadece hdd 1733673958 İkisinde de windows yüklü ama işk görüntü gelişinde biosa menüsüne attı beni
  16. Reload

Az önce Hard disk takılı şekilde görüntü gelmedi kasa içinde kırmızı ışık yanıyordu biraz araştırmamın ardından Hard diski söküp çalıştırın ışık sönecektir dedi ve evet ışık söndü görüntü geldi Hard disk olmadan sorun nedir bilenler yardımcı olabilir mi önemli 1733673321 Çözümü nedir nasıl...
  17. Reload

Monitöre görüntü gelmiyor

Ya bende bilmiyorum kasanın modelini eski ddr3 bi kasa arkadaşın az önce görüntü geldi sonra fazladan ram takmak için kapayıp tekrar ram eklemesi yapıp tekrar çalıştırdığımda görüntü gelmedi 1733672438 Daha sonradan ramleri söktüm yinr gelmedi 1733672454 Hard disk takmıştım onu söküp geri taktım...
  18. Reload

Monitöre görüntü gelmiyor

Monitöre görüntü gelmiyor kasa içinde bu şekilde bi ışık var bileniniz var mı? Sorunun ne olduğunu çözemedim.
  19. Reload

Windows 11 için hangisini seçmeliyim

wind 11 home wind 11 pro wb gibi hangisini seçmeliyim
  20. Reload

Wind 11 için ürün anahtarı şart mı

tamamdır teşşekkürler
Top Bottom