Arama sonuçları: *

1. Rezanix

Ekrandaki Renkler Aşırı Doygun (Fosforlu gibi)

Arkadaşlar son 2 haftadır açıklaması biraz zor ve karışık olan bir hata ile karşılaşıyorum. Özellikle son 2 haftadır hemen hemen her gün bir kez de olsa gri ekran hatası alıyordum ve ardından "AMD Hata Rapor Aracı" geliyordu. Gri ekran hatası aldığımda da ekran yaklaşık 1 dakika boyunca gri...
  2. Rezanix

MSI Dragon Center'den Driver Güncellemesi Yapmak Mantıklı Mı?

GPU'yu AMD Radeon Software üzerinden güncelliyorum. CPU Chipset driverini de kendi sitesi üzerinden güncelleme kararı aldım. Öncelikle şu an kurulu Chipset driverini kaldırmama gerek yok değil mi? Yenisini indirsem zaten o eskisini kaldırıyor? Bir de CPU güncellemek diye bir şey yok diye biliyorum.
  3. Rezanix

Yani mantıklı, güncellenir diyorsunuz değil mi?
  4. Rezanix

Arkadaşlar MSI Dragon Center'e giriş yaptığımda bazı driverlerin güncellemesi olduğunu fark ettim. Forumlarda gördüğüm kadarıyla genel olarak elle güncellemek ve Windows Update dışında driver güncellemesi yapmak hatalara sebep oluyormuş. MSI Dragon Center üzerinden güncelleme yapsam bir problem...
  5. Rezanix

Varsayılan Dosya Uzantısını Sıfırlamak

Arkadaşlar ".msop" kısayoluna sahip dosyayı yanlışlıkla not defteri ile aç yaptım. Gördüğünüz üzere hepsinde not defteri logosu var ve hepsi not defteri olarak açılıyor. Önceden dosyanın bir görünümü yoktu ve çift tıkladığımda alttaki fotoğraftaki gibi soruyordu. Bunu nasıl sıfırlayabilirim...
  6. Rezanix

Windows 10 Lisans Anahtarı

Yani Proya bakarak olumsuz bir yanı var mıdır?
  7. Rezanix

Anladım. Teşekkür ederim.
  8. Rezanix

Evet mantıklı. Bilmediğim sitelerden alışveriş yapmadığım için pek bilgim yoktu. https://www.golisans.com/urun/windows-10-pro-dijital-lisans-anahtari/ Bu siteden aldım sizce bir sorun çıkar mı? 1631128154 Windows 11'e geçiş yaptığımda lisans anahtarını kullanıp pro olarak devam edeceğim...
  9. Rezanix

Yani bir nevi Windows 10 Pro for Workstations daha iyi diyebiliriz değil mi? Ayrıca oyunlarda 2-3 fps olsa bile bir etkisi olur mu?
  10. Rezanix

Arkadaşlar az önce "golisans" diye bir siteden windows 10 lisans anahtarı aldım. Windows 10 Pro sürümünü aldım ama Windows 10 Pro for Workstations teslim edildi (Adam Pronun bir üst versiyonu olduğunu söyledi). Aklıma takılan birkaç soruyu sizinle paylaşmak istiyorum. 1. Windows 10 Pro ile...
  11. Rezanix

Battlefield V Ekranı Bozuyor Ekran Yeşil Oluyor

BF 5'deki sorunu çözdüm. Hiç bahsetmediğimiz belki de saatlerce konuşmaya devam etsek bile aklımıza gelmeyecek basit bir çözümü varmış. Öncelikle sorunu yabancı kaynaklardan da araştırmama rağmen bir sonuç bulamamamın sebebi doğru anahtar kelimeleri kullanmamammış. Üstteki yazıyı yazdıktan...
  12. Rezanix

Battlefield V Ekranı Bozuyor Ekran Yeşil Oluyor

Reis hem ekran kartı driverini wqhl olarak tekrardan kurdum hem de SSD diskten HDD diske aktarıp denedim ama maalesef sonuç değişmedi. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sanırım başka alternatif çözüm yolu kalmadı, bu şekilde kullanacaz artık. Fortnitedeki FPS Drop sorunun tamamen oyundan...
  13. Rezanix

Monitör FPS Droplarına Sebep Olur Mu?

Tamamdır. Çok sevinirim, çünkü bahsettiğiniz DDU yazılımını falan da daha önce kullanmadım. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim akşam müsait olduğunuzda DC adınızı bırakırsınız. İyi günler
  14. Rezanix

Discord varsa oradan iletişime geçebilir miyiz sizin için daha kolay olur.
  15. Rezanix

Yanlış bir şey yapmamak adına soruyorum bundan bahsediyorsunuz değil mi?
  16. Rezanix

Ekran kartı hariç tüm parçaları İtopyadan hazır bir şekilde getirttim. 1628258756 Şu an bendeki sürüm bu şekilde. Ben sürekli olarak direkt AMD Radeon Softwareden otomatik olarak güncelliyorum
  17. Rezanix

Forza oynamıyorum maalesef. Oyunlarım bunlar: AMD Whql Recommed'in ne olduğunu bilmiyorum ona nereden bakabilirim? 1628258457 Bir de az önceki attığınız kısım ben de bu şekilde
  18. Rezanix

GTA 5'de ultra grafiklere alınca 150-185 fps arası oynuyorum ama seyrekte olsa giriyor, Fortnitedeki gibi sık sık değil. VSYNC'yi "Yarım" olarak işaretlediğimde yani 120 FPS'ye sabitlediğimde sorun ortadan kalkıyor. Bugün BF 5'de test ettim BF 5'de de arada girdi ama çok seyrek.
  19. Rezanix

Sanırım Fortniteden kaynaklı bir sorun, siz ne diyorsunuz?
  20. Rezanix

1628257891 Bahsettiğiniz güncelleme son fotoğarfta en üstteki ile aynı sanırım.
Top Bottom