Arama sonuçları: *

1. S

Fareyi çıkarıp taktığımda fare çalışmıyor

benzer sorunu bende yaşadım. wifi adaptörle bağlantı kuramıyordu. 1 hafta 10 gün kadar sonra kendiliğinden düzeldi, yeni fare bakıyordum tamda. Ayrıca fark ettiğim bir şey var fare şarja taktığımda takılmalar yaşıyorum bazen. Güzel hoş fare ama var bir derdi gibi. Desteğe de yazdım artık...
  2. S

4K ekranı 2K yapamıyorum.

Sanırım dizüstü kullanıyorsunuz, model nedir?
  3. S

16:9 da 2560x1440 16:10 ekranda 2560x1600 diye biliyorum.
  4. S

1560X1600 2K olmuyor mu?
  5. S

Fareyi çıkarıp taktığımda fare çalışmıyor

led kırmızı yanıt sönüyor mu?
  6. S

Termal Macun değişikliği sonrası PC açılmıyor

Plastik eldiven kullanın hem ucuz hem kafa rahat olur.
  7. S

GTA 5 FPS bir anda düşüp yükseliyor.

FPS kısıtlayın düzeliyor.
  8. S

90 derece sıcaklık normalmi?

Kullandığım tüm dizüstü bilgisayarlarda bu değerleri gördüm. Normal masaüstü bilgisayarlar gibi serin çalışmıyorlar.
  9. S

laptopu alalı 2 ay olmadı 3 kez mavi ekran yedim garantiye göndereyim mi

Bence format atıp öyle kullanmayı bir deneyin.
  10. S

laptop fanı kacta calısır

Fan açması normal onda sıkıntı yok, Tarayıcıda kullanıyor olsanız bile işlemci genelde turbo modu kullanır buda soğutma ihtiyacı doğuruyor. Anladığım kadarıyla basit olarak düşündüğünüz uygulamalarda fan açması sizi biraz şüphelendirmiş. Yinede aklınızda olsun sessizliğe ihtiyaç olduğunda...
  11. S

Güç planı oluşturarak yapabilirsiniz ekstra bir uygulamaya gerek yok. Güce ihtiyacınız olduğunda tekrar performans getirirsiniz pratik oluyor. Denetim masasından güç seçeneklerine tıklayın solda güç planı oluştur tıklayın. Güç planı oluşturduktan sonra bu plan için gelişmiş güç ayarlarına girip...
  12. S

İşlemci turbo mod kapatırsanız ses epey fark eder. Tabi performansda epey düşer. Güç planı oluşturup sessiz kalmanız gerektiğinde o planı kullanarak sessiz çalışabilirsiniz.
  13. S

windows 11 bellek kullanımı %99

Ram özelliklerine göre sorun çıkartabilir. En sağlıklısı takılı ramlerin aynı marka model olması.
  14. S

Garanti devam ediyorsa önce servisle iletişime geçip garanti durumunu doğrulamanız lazım. Ram takmak basit bir işlem ondan korkmanıza gerek yok.
  15. S

11 kullanıyorsanız RAM almalısınız.
  16. S

microsoft visual c++hatası

https://learn.microsoft.com/tr-tr/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170#visual-studio-2015-2017-2019-and-2022 Buraya bir göz atın bence.
  17. S

Çözüldü✓ "Yönetici Olarak Çalıştır" Çalışmıyor!

Önemli değil sen sağol :)
Top Bottom