Neler Yeni

windows 11 bellek kullanımı %99

ewone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emirhan Bolat
yeni laptop aldım ve 8gb ram var win 11 kurdum bi kaç aydır sorunsuz kullanıyordum pcnin içinde google harici hiçbir uygulama yüklü değil geçen haftalarda bi güncelleme geldi intel güncellemesi ondan sonra bellek kullanımım %99larda geziyor napsam bilemedim önerileriniz var mı?

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
11 kullanıyorsanız RAM almalısınız.

ewone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emirhan Bolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11 kullanıyorsanız RAM almalısınız.
hmm aldım aslında ram ama takmaya cesaret edemedim yaşadığım şehirde de acer servisi yok sanırım bilgisayarcılara da pek güvenmiyorum bilemedim şu anlık oyun vs için vaktim yok seneye takmayı düşünüyodum

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
hmm aldım aslında ram ama takmaya cesaret edemedim yaşadığım şehirde de acer servisi yok sanırım bilgisayarcılara da pek güvenmiyorum bilemedim şu anlık oyun vs için vaktim yok seneye takmayı düşünüyodum
Zor değil hocam takmak deneyin bnce

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga

Garanti devam ediyorsa önce servisle iletişime geçip garanti durumunu doğrulamanız lazım. Ram takmak basit bir işlem ondan korkmanıza gerek yok.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
bir de aldığım ram bilgisayarın içinde ram ile aynı marka değil sanırırm sıkıntı çıkar mı bilemedim

Ram özelliklerine göre sorun çıkartabilir. En sağlıklısı takılı ramlerin aynı marka model olması.

Leaden_Viever

80+ Bronze
yeni laptop aldım ve 8gb ram var win 11 kurdum bi kaç aydır sorunsuz kullanıyordum pcnin içinde google harici hiçbir uygulama yüklü değil geçen haftalarda bi güncelleme geldi intel güncellemesi ondan sonra bellek kullanımım %99larda geziyor napsam bilemedim önerileriniz var mı?
hocam görev yöneticisinden en çok ram kullanan uygulamaya bir bakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,392
Üyeler
164,660
Son üye
LinaZorina
Top Bottom