Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

Çözüldü✓ ANAKART DEĞİŞTİRDİM PİN HATASI VERİYOR

ethernet kablosuyla bağlamayı denedin mi
  2. SeastoreKing

İşi olmayan pc den anlayanlar yardım edebilir ise sevinirim

b550m https://www.n11.com/urun/gigabyte-b550m-ds3h-amd-b550-4400-mhz-oc-ddr4-soket-am4-matx-anakart-1562230
  3. SeastoreKing

İşi olmayan pc den anlayanlar yardım edebilir ise sevinirim

1. a320m ile oc yapamazsın 2. olay rami 2 ile çarpman gerekir o dram hızıdır DDR ın açılımı double data rate dir zaten. 3. de zaten pci-express 3.0 yazıyor görmüşsündür. o pci 4.0 olan yer senin ekran kartının pci 4.0 olmasından kaynaklı orası ekran kartı bilgisini gösteriyor.
  4. SeastoreKing

Bi toplama bilgisayarciyla anlasip sistem kurdurdum

ekran kartını tarihi eserciden almış heralde :D hikayte hep aynı değişen tek şey kişiler. alıştım artık böyle durumlar görmeye.
  5. SeastoreKing

Bilgisayarımı Yükseltmeye Nereden Başlamalıyım?

işlemci - anakart - ekran kartı (takıcağın ekran kartına göre önce psu yu değiştirmen de gerekebilir) depolama yetmiyor ise 2 tb hdd takabilirsin.
  6. SeastoreKing

Sıfır Bilgisayar 1.5 ayda 2 kere bozuldu ne yapmam lazım. Beyler bu PC yi iade edebiliyormuyum?

bozuldu derken direk görüntü mü gelmiyor?
  7. SeastoreKing

Kasa Fanlarım Port Olmadığı Için Durdu

evet çözülür
  8. SeastoreKing

Kaç FPS alırım? GT 730 ve E2140 ile

aynı değil birisi normal 9400 diğeri 9400s s serisi daha zor bulunduğu için çıkmıyor olabilir 2. el sitelerinde araştır bulamazsan yapıcak bir şey yok.
  9. SeastoreKing

dostum q9400 takamazsın fark ettiysen q9400s yazıyor q9400 95 watt bir işlemci ve onu takarsan hata alırsın işlemci elinde kalır. q9400s yada q8400s takabilirsin.
  10. SeastoreKing

işlemci destek listesine baktım sadece 65 watt olanları destekliyor 95 watt lık bir işlemciyi kullanamaz. quad yada xeon alacaksa sadece 65 watt ve altında olanlara bakması lazım diğer türlü anakart hata verir.
  11. SeastoreKing

gt 1030 dan önce işlemciye ağırlık vermelisin o işlemciden fazla bir şey bekleme. oyun oynayacaksan quad serisi öneririm.
  12. SeastoreKing

Pentium e5300, HD7770 besler mi

o ekran kartına en az q serisi bir işlemci öneririm.
  13. SeastoreKing

rx 570 4 gb amd fx 8350 dar boğaz olurmu

ekran kartı hariç satıp en kötü b450m s2h ve ryzen 3 1200 alabilirsin hiç para eklemeden. sadece anakart işlemci ve rami satman yeterli.
  14. SeastoreKing

Bilgisayar açılırken bip sesi geliyor ve kapanıyor

https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1029959/
  15. SeastoreKing

ASUS PHOENİX GT 1030 İLE 144 HZ NASIL ALABİLİRİM

https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Ultra-G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC-Aktarma-Kablosu/dp/B0827TRL8B/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=hdmi+2.1+kablo&qid=1632300512&s=electronics&sr=1-5 daha ucuza hdmi 2.1 kablo mevcut.
  16. SeastoreKing

Çözüldü✓ AMD A10 7850K ve RX 460 2GB OEM oyunlarda takılıyor

fps in düşük olduğu yerlerde ekran kartı kullanımı %0 gözüküyor işlemciyle alakalı olduğunu sanmıyorum driver ile ilgili olabilir mi?
  17. SeastoreKing

pc gece çalışmaz haldeyken elektrik gidip gelirse ne olur?

çalışmıyor diye zarar görmez demek yanlış olur. pc prize takılı olduğu takdirde hep güç vardır. psu dan kapatılmadıysa pc ye elektrik gidiyor. yani pc kapalıyken bile pc de 5 volt aktif demektir. psu nun koruması yetersizse zarar görme ihtimali vardır.
  18. SeastoreKing

Ekran kartım boşta 75 derece

internetten işlemci indirseydin o zaman darboğaz kalkardı(!) şaka bir yana donanımsal bir sorunu yazılımsal olarak çözmeye çalışmak ne kadar mantık işi bilmiyorum.
  19. SeastoreKing

Mavi Ekran Yedim! Minidump dosyası konuda

tamamdır image name diye bir yer var sanırım oradan mı değerlendirmek lazım?
Top Bottom