Neler Yeni

Bi toplama bilgisayarciyla anlasip sistem kurdurdum

İrtihal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Osman
Abi babalar neden çocuklarına teknoloji konusunda güvenmiyor anlamıyorum nerede dandik bilgisayarcı var onu buluyolar

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Hocam çok dil döktüm babam biraz aksi bir adam bu adamda bu gün geldi ekran kartını değişirim sorun halledilir diyor 4 gb lik takıcam diyor babamıda nasıl ikna edebilirim bilmiyorum sizin durumunuz nedir peki babanizla olan ve şuan ki sisteminiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gün oldu hocam yarısı kasa monitör 2 el diğerleri sıfır kurdum diyor adam

Birde 600 TL işçilik almış hesap yaptım diyorum diyor ki adam babasının hayrına mı topluycakti o dükkanı nasıl işletecek elektrigini vs diyor bana

Babamı ikna etmem lazım birde adam fatura filan da kesmedi iade alacak birini de benzemiyor elim kolum mahkum kaldı babam sagolsun
adam belliki hem sizden 600 tli lik işçilik parası almış hemde baya kötü bir pc toplayıp kalan parayıda cukkalamış 4000tl ye kat kat daha iyi sistemler toplanabilirdi geçmiş olsun

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Babam çalıştığı fabrika da bi işçi arkadaşıyla bilgisayar toplama hakkında konuşmuş o da bilgisayar toplayan tanıdığını onermis o tanıdık adamla Babam iletişime geçti 1 2 hafta öncesinde ve 4000 TL bütçesi olduğunu söyledi bu olaylar yaşanmadan önce ben babama yalvarıyordum ben kurayım diye sistemi kabul etmiyordu her neyse adam 2 hafta müddet istedi ve sistemi toparladı ve dukkanindan gidip aldık getirip kurulumunu yaptık ve ekran kartı 2008 de çıkan nvdia gt 9600 çıktı normalde biz bu sistemi oyun için kurmak istediğimizi söylemiştik 600 TL iscilikte almış iade etmek istedim Babam izin vermedi bu gün adamı çağırdım 4 gb lik 2 el ekran kartı takarız 500 TL verirsin diyor 1 hafta müddet ver diyor bana sistem özelliklerini dosyalara koyuyorum çok uzun yazdığım için kusura bakmayın

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ekran kartını tarihi eserciden almış heralde :D
hikayte hep aynı değişen tek şey kişiler. alıştım artık böyle durumlar görmeye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,608
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom