Neler Yeni

Ekran kartım boşta 75 derece

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah ŞAVLIĞ
rx570 ekran kartım var işlemcim i5 2500 darboğaz yediğimden geçen gün youtube da gördüğüm bir kaç yöntem denedim 75 derece nin altına düşmüyor ekran kartı sıcaklığım yük altında pc kapanıyor yardım eder misiniz.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
hangi yöntem sizin ekran kartınızın sıcaklığını düşürebilirki saçmalık
voltajı düşürmeyi dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah ŞAVLIĞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi yöntem sizin ekran kartınızın sıcaklığını düşürebilirki saçmalık
voltajı düşürmeyi dene
düşürmek değil ekran kartını %100 verim ile kullanmak adlı bir video idi %60 ını kullanabiliyordum ekran kartımı şuan 75 derecenin altına düşmüyor yaptığım her şeyi geri aldım

Akiran

80+ Silver
rx570 ekran kartım var işlemcim i5 2500 darboğaz yediğimden geçen gün youtube da gördüğüm bir kaç yöntem denedim 75 derece nin altına düşmüyor ekran kartı sıcaklığım yük altında pc kapanıyor yardım eder misiniz.
Yük altında bilgisayar kendini kapatıyor ise bir an önce fan temizliği yapın ve işlemciye termal macun sürün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah ŞAVLIĞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yük altında bilgisayar kendini kapatıyor ise bir an önce fan temizliği yapın ve işlemciye termal macun sürün.
dün bilgisayarı temizledim ve işlemcimin termal macunu 1 hafta önce yenilendi tekrar kontrol ettim dün yeterli seviyedeydi

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
ne alakası var ya
adam videoda gördüklerini yaptıktan sonra bunlar olmuş macun temizlik falan alakası yok
düşürmek değil ekran kartını %100 verim ile kullanmak adlı bir video idi %60 ını kullanabiliyordum ekran kartımı şuan 75 derecenin altına düşmüyor yaptığım her şeyi geri aldım
video linkini at
durumu iyice anlatıp başka forumlarda konu aç yardım alırsın belki

Ekran kartı darboğaza uğradığı zaman ısınmak yerine daha serin çalışır, çünkü %100 performans veremediği için daha az voltaj çeker daha az ısınma olur. Siz Voltajı arttırmışsınız sanırım. Radeon ayarlarından default ayarlara getirin.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
yüke ver de sana mangala gelelim xD

Aykut D.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah ŞAVLIĞ
Ekran kartı darboğaza uğradığı zaman ısınmak yerine daha serin çalışır, çünkü %100 performans veremediği için daha az voltaj çeker daha az ısınma olur. Siz Voltajı arttırmışsınız sanırım. Radeon ayarlarından default ayarlara getirin.
defaulta getirdim hala aynı yeniden başlatmam gerekir mi

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
internetten işlemci indirseydin o zaman darboğaz kalkardı(!) şaka bir yana donanımsal bir sorunu yazılımsal olarak çözmeye çalışmak ne kadar mantık işi bilmiyorum.

Msi Afterburner ile değerleri çekip gösterir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,610
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom