Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Pc yi 6 ay açık bıraksam ne olur

Görmedim kusura bakmayın.Psu kaliteli çok sıkıntı yaratmayabilir.Benim tavsiyem ya kardeşinize söyleyin sabah açıp akşam kapatsın ( akşam erken yatıyorsa otomatik kapatmayı da öğretirsiniz bilgisayar kendiliğinden kapanır ).Her gün uğraşılmaz diyorsanız da dediğiniz gibi hafta sonları kapalı da...
  2. SemihÖzdoğdu

Hocam dediğim gibi belli olmaz. Gelen akım şiddetli veya düzensiz gelirse parçaları eline alabilirsin. Psu marka modelin nedir ? Bu dediklerinde psu önemli rol oynamıştır diye düşünüyorum.
  3. SemihÖzdoğdu

Parçalar sürekli çalışacağı için ister istemez ömründen yemiş olursun. 6 ay az bir süre değil ancak tam yükte çalışmayacağı için yine çok sıkıntı olmayacaktır. Arkadaşların da dediği gibi kesinlikle elektrik kesintisine karşı önlem almanız gerek. Belli olmaz bir elektrik kesintisinde parçaların...
  4. SemihÖzdoğdu

Bilgisayarda acayip problemler yaşamaya başladım

Bu ekran geldiğinde bende de hiç bir komut çalışmıyordu. Ekranda bilgisayara dair hiç bir ibare yoktu. Normalde kapalı olur ama şansıma sistem geri yükleme noktası oluşturmuşum. Geri döndüğümde sorun düzelmişti. Eğer açıksa güvenli modda başlatıp bir deneyin.
  5. SemihÖzdoğdu

Mavi Ekran Windows 10 Mavi ekran sorunu

Güvenli moda girip kaldırdık ve sorun düzeldi hocam teşekkürler.
  6. SemihÖzdoğdu

Avira diye bir program kurmuş.
  7. SemihÖzdoğdu

Dostlar merhaba. Arkadaşımın bilgisayarı 2 gün önce sorunsuz sıkıntısız çalışıyorken bugün mavi ekran almış. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Minidump dosyasını paylaşıyorum. ırql not less or equal hatasi ile mavi ekran. https://disk.yandex.ru/d/QGamVzbWe-qFLw
  8. SemihÖzdoğdu

Windows 10 Yeni Kullanıcı Oturumu Açılmıyor

Dostlar yeni kullanıcı açıyorum ancak oturum aç seçeneğine tıkladığımda hiç bir şey olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  9. SemihÖzdoğdu

Psudan elektirkli çarpma sesi geliyor?

Psu marka modelin nedir ?
  10. SemihÖzdoğdu

Psudan elektirkli çarpma sesi geliyor?

Nasıl geliyor dostum açıklarmısın biraz ? Kabloyu vs ellediğinde mi geliyor yoksa normal çalışırken cızırtı sesi gibi mi ?
  11. SemihÖzdoğdu

Usb İçindeki Dosyalar Gözükmüyor

Bu programı denedim 5542 fotoğraf videodan 30 tane buldu sadece. Yani flaşa yere düşürmedim etmedim. Hasar vs görmedi. Virüs de girmedi neden böyle oldu bilmiyorum.
  12. SemihÖzdoğdu

Yok hocam hala aynı.
  13. SemihÖzdoğdu

Mesajı okumadınız sanırım. Malwarebytes ile tarama yaptım bir sonuç çıkmadı.
  14. SemihÖzdoğdu

Malwarebytes ile tarama yaptım sıkıntı gözükmüyor.
  15. SemihÖzdoğdu

Olmuyor hocam.
  16. SemihÖzdoğdu

Dostlar flaşı bilgisayara taktım ve o beyaz gözüken dosyalar normal sarı şekildeydi ancak içindeki fotoğraflar vs gözükmüyordu yani bomboşdu. Tara ve düzelt seçeneği geldi. Tıkladım ve verilerin olduğu dosyalar bu şekilde gözükmeye başladı. Bu dosyaların içindeki fotoğrafları vs kurtarmanın bir...
  17. SemihÖzdoğdu

Gereksiz ısınan ve sagligi hizli dusen ssd ayipli mal sayilirmi

Boşta 50 derece fazla sayılabilecek bir değer. Benim eski sorunlu crucial bx serisi ssd'im bile boşta 32 35 aradında geziyordu. Eğer performansında vs düşüş yaşanıyorsa garantiye gönderin. İade almazlar diye düşünüyorum ama şansınızı deneyebilirsiniz. O yazma olayı da bilgisayar çalıştığı...
  18. SemihÖzdoğdu

R5 5500-RTX 3060 İkilisinde Darboğaz Olur Mu?

Farkındayım dostum. Ya dediğim işlemci olan hazır sistemlere baksın ya da sonradan değiştirsin anlamında söyledim.
  19. SemihÖzdoğdu

R5 5500-RTX 3060 İkilisinde Darboğaz Olur Mu?

O işlemciyi hiç tavsiye etmem. 11400f veya 5600 bakın derim. Darboğaz yapacaktır büyük ihtimal.
  20. SemihÖzdoğdu

Masa üstü pc için bu ssd ise yarar mı

Kioxia, Toshiba'nın başka markada farklı etiket basılmış hali değil mi ? Ayrıca bu ürün de Toshiba tr200 ssd'sinin yine aynı şekilde farklı marka etiket basılmış hali. Yanlış biliyor olabilirim ancak genelde bu ssd markası hiç önerilmiyor. Ayrıca ürün iyi olsa neden toshiba satmasın ki ? Ssd...
Top Bottom