Kanka cidden şakanın sırası mıÇarpıyordur.
Nasıl geliyor dostum açıklarmısın biraz ? Kabloyu vs ellediğinde mi geliyor yoksa normal çalışırken cızırtı sesi gibi mi ?Psudan elektirkli çarpma sesi geliyor? neden
Kanka cidden şakanın sırası mı
Kabloyu takarken mi geliyor ?Psudan elektirkli çarpma sesi geliyor? neden
Yani bak ilk basta böyle elektirk çarpma sesi geldi sonra kasanin ışıkları fln gitti ekran gelmedi sonra ram ekran kartı fln anakart pili çıkarıp taktım açıldı şuan güç kablosu değiştim yine çarpıyor yani nedenNasıl geliyor dostum açıklarmısın biraz ? Kabloyu vs ellediğinde mi geliyor yoksa normal çalışırken cızırtı sesi gibi mi ?
Psu marka modelin nedir ?Yani bak ilk basta böyle elektirk çarpma sesi geldi sonra kasanin ışıkları fln gitti ekran gelmedi sonra ram ekran kartı fln anakart pili çıkarıp taktım açıldı şuan güç kablosu değiştim yine çarpıyor yani neden
Fsp 600wPsu marka modelin nedir ?
garantiye gönderinFsp 600w
Psu marka modelin nedir ?
Psu'nda ciddi bir sıkıntı var büyük ihtimal. Sistemin geri kalanını mahvetmeden kullanmayı bırak şalterini kapat ve fişini çek. Eğer garantisi varsa garantiye yolla.Yani bak ilk basta böyle elektirk çarpma sesi geldi sonra kasanin ışıkları fln gitti ekran gelmedi sonra ram ekran kartı fln anakart pili çıkarıp taktım açıldı şuan güç kablosu değiştim yine çarpıyor yani neden