Neler Yeni

Pc yi 6 ay açık bıraksam ne olur

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
ya aslında bizim mahallede bir dönem çok elektrik kesintisi oldu boyle hafta gercekten en az 30 kere gidip geliyordu hiç bir şey olmadı pc ye o konuda güveniyorum bilgisayarıma :D
Hocam dediğim gibi belli olmaz. Gelen akım şiddetli veya düzensiz gelirse parçaları eline alabilirsin. Psu marka modelin nedir ? Bu dediklerinde psu önemli rol oynamıştır diye düşünüyorum.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
ya aslında bizim mahallede bir dönem çok elektrik kesintisi oldu boyle hafta gercekten en az 30 kere gidip geliyordu hiç bir şey olmadı pc ye o konuda güveniyorum bilgisayarıma :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya ne kadar azalabilirki bir iki sene dayansa ben askerden dönünce çalışır alırım onada
gayette azalabılır robloxun pc portu cıdden kotu gow oynarken bıle pc daha duzgundu

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
Hocam dediğim gibi belli olmaz. Gelen akım şiddetli veya düzensiz gelirse parçaları eline alabilirsin. Psu marka modelin nedir ? Bu dediklerinde psu önemli rol oynamıştır diye düşünüyorum.
sistemi yazdım hocam ilk sayfada o kadar iyi bir sistem değil orta gibi işte

gayette azalabılır robloxun pc portu cıdden kotu gow oynarken bıle pc daha duzgundu
anladım o zaman dediğim gibi yapsam hafta içi açık kalsa hafta sonu dinlense olur heralde

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
sistemi yazdım hocam ilk sayfada o kadar iyi bir sistem değil orta gibi işte

anladım ben o zaman dediğim gibi yapsam hafta içi açık kalsa hafta sonu dinlense olur heralde
Görmedim kusura bakmayın.Psu kaliteli çok sıkıntı yaratmayabilir.Benim tavsiyem ya kardeşinize söyleyin sabah açıp akşam kapatsın ( akşam erken yatıyorsa otomatik kapatmayı da öğretirsiniz bilgisayar kendiliğinden kapanır ).Her gün uğraşılmaz diyorsanız da dediğiniz gibi hafta sonları kapalı da kalabilir.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
Görmedim kusura bakmayın.Psu kaliteli çok sıkıntı yaratmayabilir.Benim tavsiyem ya kardeşinize söyleyin sabah açıp akşam kapatsın ( akşam erken yatıyorsa otomatik kapatmayı da öğretirsiniz bilgisayar kendiliğinden kapanır ).Her gün uğraşılmaz diyorsanız da dediğiniz gibi hafta sonları kapalı da kalabilir.
tamamdır çok teşekkür ederim

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
elektirikler gitmediği sürece bişi olmaz.

Mert

80+ Silver
Bir şey olmaz ama askere giderken Roblox düşünmek daha ilginç geldi.

fatihttps

80+
yada mesela şey yapsam evdekilere söylesem haftanın 6 günü açık kalsa pazar günü kapalı kalsa hem dinlenmiş olur hem hiç kapanmamış olmaz işte öyle dayanırmı
Tam zamanlı eleman oldu bu. Resmi tatillerde de kapatsınlar bari.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Pcnim ömrü yoktur canlı değildirler iyi forumlar

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Emirhan Acar
roblox için yapılır mı bu bilgisayara

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

ya ne kadar azalabilirki bir iki sene dayansa ben askerden dönünce çalışır alırım onada
ya hiçbişe olmaz rahat olun arada bir de yeniden başlatırlarsa fatura dışında herhangi bir zarar gelmez benim sistemimi 3 ay açık tuttum hiçbirşey olmadı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
askere gidicem pc yi kardeşim için roblox da afk bırakıcam hesabı kasılsın mantığıyla bu ekranda durucak pc bide autoclicker açık olucak ne dıyosunuz bir şey olurmuAlıntıyı görüntüle
8-10 saatte gider sunucu kapanabiliyor vip sunucu alman lazım ve harcayacağı elektrik zaten apayrı bi muhabbet yapma derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,857
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom