Arama sonuçları: *

1. Shimaida

Pc aniden donuyor 5600x

Bende de oluyor ara sıra. Donuyor sesler gelişyor ekrana müdahale edemiyorum. Bazen de hdd sesi gibi geliyor drrrr ediyor. ekran kartım 2060 ve aynı işlemci var.
  2. Shimaida

Mavi Ekran Minidump dosyamı kontrol eder misiniz

Evet Flash lazım. Vanguard sil yükle test et. Ama RAM kaynaklı hata aldığını görüyorum bu yüzden memtesti unutma.
  3. Shimaida

Mavi Ekran Minidump dosyamı kontrol eder misiniz

VanGuard sebepli gibi görünüyor. Vanguard'ı kaldırıp tekrar yükler misin? Başka oyunda oluyor mu? Bir diğer sebebi de RAM arızası olabilir ki yüksek ihtimal RAM arızası. Memtest ile belleklere test uygula. En sağlıklı sonuç için test edilecek her RAM'i yalnız başına çalıştırmak.
  4. Shimaida

Sizce 1.5 Yıl Sonra Stok Durumları ve Fiyatlar Ne Durumda Olur?

Bir şey almak için artık 1-2 yıl değil 1-2 ay bile beklememek gerekiyor. TR pazarında hiç bir ürün önceki fiyattan daha düşüğe satılmadı. Hızla fiyatlar artmaya devam ediyor. Eğer bu gidişata İstanbul depremi eklenirse eyvah eyvah!
  5. Shimaida

CS:GO oynar iken fps drop yiyorum

Piskolojik sorunların yok dostum. FPS drobu yaşıyorsun ben de yaşıyorum arada minik bazen büyük oluyor ama dert edecek kadar değil. Başlangıç kodlarını girip dene.
  6. Shimaida

Sistemi kurdum Extra tavsiye var mı ?

Ekstra yormaya gerek yok. İşlemci zaten güçlü bir işlemci. SSD ayar vs gerek yok. XMP de açmışsın güzel.
  7. Shimaida

Kazım yapıyorum pc zarar görür mü?

Fan hızını arttır. Curve editorden ip gibi yapman lazım. +900 mem ver.
  8. Shimaida

Ekran kartı modelini tahmin ediyoruz bölüm 2 Ne kazdığını tahmin ediyoruz bölüm 3 laptopla başlanmaz hele 2. el. Alacağın laptopa da bağlı biraz.
  9. Shimaida

GPU sıcaklığını tahmin ediyoruz bölüm 1 Ekran kartı modelini tahmin ediyoruz bölüm 2 Ne kazdığını tahmin ediyoruz bölüm 3 Bellek sıcaklığını tahmin ediyoruz bölüm 4
  10. Shimaida

mavi ekran ve kasma sorunu

Bir keresinde bana da olmuştu ancak ben mining yapıyordum voltaj ayarlı bir şekilde arkada birçok sekme falan açıktı sonrasında dırırrrrr dedi ve pc gitti. Ekran kartından yani. Sendeki sorunun da Ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yani yazılımsal sorunun aksine donanımsal bir sorun var...
  11. Shimaida

14 yaşında minig yapılabilir mi ve kazanılan para nasıl kullanılır?

Tekrar belirteyim de görmez falan. Binance'daki ad ile Ziraat'teki ad aynı olmalı, hesaplar aynı kişiye ait olmalı!
  12. Shimaida

14 yaşında minig yapılabilir mi ve kazanılan para nasıl kullanılır?

Papara kalktı. Ama TRBinance'ye yollayıp oradan Ziraat IBAN'ına atabiliyorsun. Ancak onun için de hesaplar aynı olması lazım. Yani binane kimlik ile Ziraatteki kimlik aynı olmalı.
Top Bottom