Neler Yeni

Sizce 1.5 Yıl Sonra Stok Durumları ve Fiyatlar Ne Durumda Olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
semih uyanık
abiler 1 yada 1.5 yıl sonra pc almayı düşünüyorum sizce o zaman stok durumları ne olur fiyatlar nasıl değişir ekonomi düzelirmi

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
abiler 1 yada 1.5 yıl sonra pc almayı düşünüyorum sizce o zaman stok durumları ne olur fiyatlar nasıl değişir ekonomi düzelirmi
Ben 3 yıl sonrasından geliyorum. 2023 yılında işler daha kötü olacak. Fırsatın varsa hemen al (!)
Biz nerden bilelim o zamanı dostum ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Seçimlere yaklaştıkça ekonominin iyiye gitmesi gerekiyor eğer ki iktidar kazanmak istiyorsa istemiyorsa aynen bu şekilde belkide daha kötü gidebilir. 1.5 yıl uzun bir süre o zamana pandemi gerçek anlamda biter diye düşünüyorum etkileri yıllarda sürsede o zamana genel anlamda etkisi azalır. Bilgisayar fiyatları daha oturaklı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
semih uyanık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 3 yıl sonrasından geliyorum. 2023 yılında işler daha kötü olacak. Fırsatın varsa hemen al (!)
Biz nerden bilelim o zamanı dostum ?
sadece sordum fikrinizi bir şey demedim cevap yazmak zorundada değilsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Yorumlara bakalım bu gönderi üzdü beyler maalesef her şey daha kötü olup hiç bir şey düzelmedi

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Teknoloji ürünleri Türkiye'de hiçbir zaman ucuzlamadı. Sürekli arttı. Bir şey alacaksanız imkanınız varsa alın. 2 3 ay sonrasını beklemeyin. Geçen 800 TL'ye SSD aldım. 1 hafta sonra 900 1000 TL oldu. En basit örnek. İstisnalar olabilir. Stoklar düzelir ancak fiyatlar için aynı şeyi söyleyemem.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Bir şey almak için artık 1-2 yıl değil 1-2 ay bile beklememek gerekiyor. TR pazarında hiç bir ürün önceki fiyattan daha düşüğe satılmadı. Hızla fiyatlar artmaya devam ediyor. Eğer bu gidişata İstanbul depremi eklenirse eyvah eyvah!

Top Bottom