Neler Yeni

Pc kapanıyor yardım!

veinsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sinan
Hocam olay görüntüleyiciden kapandığı saatte ne hatası verdiğini kontrol eder misiniz?
önemli olaylarda kernel-power yazıyor "Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir." açıklaması bu

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
PSU fanı düzgün dönüyor mu?

Ben hâlâ PSU da problem olduğunu düşünüyorum arkadaşınızın PSU ile yer değiştirip denemenizi tavsiye ederim

veinsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sinan
PSU fanı düzgün dönüyor mu?

Ben hâlâ PSU da problem olduğunu düşünüyorum arkadaşınızın PSU ile yer değiştirip denemenizi tavsiye ederim
evet fan dönüyor. Güç kaynağının kasanın hafif dışarı çıkartıp birkaç saat oynadım ve bilgisayar kapanmadı. Fakat sonrasında tekrardan fanı içeri koydum ve 1 saat sonra kapandı. Kasam 5000d airflow ve yeterince hava alacağı boşluk var kasanın içinde. Sıcaklığı mı kaldıramıyor acaba güç kaynağı onu anlamış değilim. Geçen sene farklı bir bilgisayarda da yazın böyle bir sorun yaşamıştım bu güç kaynağı ile.

veinsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sinan
Evet kasa içi donanımlarda bir ısınma yok ekran kartı, işlemci, anakart vs

Shazyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Altan Büyüktaş
önemli olaylarda kernel-power yazıyor "Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir." açıklaması bu
Hocam kernelpower hatası genellikle psudan kaynaklı oluyor. Düşük bir ihtimal Ramlarden dolayı da olabiliyor. Sağlam bir psu ile sistemi stres teste tabi tutmanızı öneririm.

veinsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sinan
Hocam kernelpower hatası genellikle psudan kaynaklı oluyor. Düşük bir ihtimal Ramlarden dolayı da olabiliyor. Sağlam bir psu ile sistemi stres teste tabi tutmanızı öneririm.
evet yakında başka bir psu alıp bunu garantiye yollayacağım

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
psu aşırı ısınıyorsa kendını korumaya alır psu ömrünü doldurmak üzerede ola bilir..

Top Bottom