Arama sonuçları: *

1. Skynel

Çözüldü✓ Ekran Kartı Yük Altındayken Cızırtı Sesi Geliyor

Çok rahatsız ediyorsa denenebilir
  2. Skynel

Çözüldü✓ Ekran Kartı Yük Altındayken Cızırtı Sesi Geliyor

Bu sorunun ismi Coil Whine araştırıp ne olduğuna bakabilirsiniz kullanıma engel teşkil eden bir durum yok ama gürültü olarak rahatsız edebilir 1760022066 Çözümü garantisi varsa ürünleri göndermek o da pek yardımcı olunmuyor bu konuda zaten Ya da satıp ürünü değiştireceksiniz
  3. Skynel

Bilgisayar ın bu uyarısı nedir

Hangi işlemci ısılarda bir sorun yokta
  4. Skynel

RTX 4070 Shutter Sorunu Gelişme! İNTEL Anakarta mı Geçmeliyim?

Üstad şahsi fikrim bunu gidip bir bilgisayarcıya göstermen güvendiğin adam teker teker bütün ürünleri değiştirip dener hangisiyle çözülüyorda en azından onu değiştirirsin zarar etmemiş olursun
  5. Skynel

Çok güzel olmuş hayırlı olsun
  6. Skynel

RTX 4070 Shutter Sorunu Gelişme! İNTEL Anakarta mı Geçmeliyim?

Ekran kartı bedavaya gitmiş gerçekten üzüldüm duyduğuma geçmiş olsun
  7. Skynel

Sıvı soğutucudan çıkan kabloyu fan kontrolcüsüne mi taktın?
  8. Skynel

İşlemdi ganı yablış yere takışmış CPU_FAN’a taktığına emin ol işlemci soğutucusunu
  9. Skynel

Bu ne kablosu ve nereye takılıcak

Fan kontrolcülerinin bazılarında da bu güç girişi kullanılır ben monte ettiğim çoğu kasada kontrolcü olmadığı için aklıma direkt bu seçenek geldi ve fotoğrafa bakıp cevap vermişim yazdığını okumamıştım kb'yın Fotoğrafa bakıp cevap verdim direkt benim hatam ahasdah evet haklısınız
  10. Skynel

Bu ne kablosu ve nereye takılıcak

Bu sata güç kablosu eğer HDD ya da Sata SSD varsa sistemde oraya takılacak yoksa takılmayacak 1755609031 Sata SSD'den kastım M2 olmayan büyük SSD'ler
  11. Skynel

Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor Ve İsteğine Göre Açılıyor

SSD'i çıkartıp test ettiniz mi yeni aldığınızı
  12. Skynel

Bilgisayar Kendiliğinden Kapanıyor

240mm sıvı soğutma var sıcaklıklarda bir sorun yok işlemci 60 derece çalışıyor full yükte OCCT ile bir fark hisseder miyiz ki
  13. Skynel

Bilgisayar Kendiliğinden Kapanıyor

Dostlar CS’de rekabetçiye girdikten sonra bilgisayar kapanıyor güç kesiyor direkt Battlefield 1 gireceğim açtığım gibi menüyü görmeden yine kapanıyor Ama furmarkta hem işlemciyi hemde ekran kartını full yükte çalıştırdığımda ne sıcaklıkla ilgili bir problemim var ne de 30 dakika boyunca...
  14. Skynel

"6700 XT ve AMD Sürücü Problemi

Üstad bir sürü sürüm var bu sürümlerin 2'sinde denemek yerine başka sürümler denesenize
  15. Skynel

İlk termal macun denemem nasıl

Hocam bir ömür macun sürmenize gerek kalmaz daha
  16. Skynel

Bilgisayarda Gecikme Ve Donma Var

Dostlar sistemim B650m Riptide 2X16 Kingston Fury Beast RGB 5600MHz CL36 3090 Ventus 3x 7500f + LS520 240mm Thermaltake BX1 Kingston Fury Renegade 1TB Valorant oynarken tam ekran modunda değil pencereli tam ekran modunda oynuyorum mesela discorddan bir mesaj geldiğinde yan ekranım var ona...
  17. Skynel

Sistemin test sonuçları nasıl?

Çok iyi hocam hiç bir sorun yok
  18. Skynel

Olur hocam alır almaz ise ki 42 derece olma ihtimali çok az
  19. Skynel

Hocam 1 dakika bile geçmeden görüntü atmışsın 15 20 dakika furmarkı test edip öyle at ki tam sonuçları görelim
  20. Skynel

RTX 4090 SİSTEM YAVAŞ AÇILMA SORUNU

DDR5 sistemler yavaş açılıyor maalesef BIOS'u en son sürüme alın muhtemelen iyileşecektir
Geri