Arama sonuçları: *

1. Skynel

İlk termal macun denemem nasıl

Hocam bir ömür macun sürmenize gerek kalmaz daha
  2. Skynel

Bilgisayarda Gecikme Ve Donma Var

Dostlar sistemim B650m Riptide 2X16 Kingston Fury Beast RGB 5600MHz CL36 3090 Ventus 3x 7500f + LS520 240mm Thermaltake BX1 Kingston Fury Renegade 1TB Valorant oynarken tam ekran modunda değil pencereli tam ekran modunda oynuyorum mesela discorddan bir mesaj geldiğinde yan ekranım var ona...
  3. Skynel

Sistemin test sonuçları nasıl?

Çok iyi hocam hiç bir sorun yok
  4. Skynel

Olur hocam alır almaz ise ki 42 derece olma ihtimali çok az
  5. Skynel

Hocam 1 dakika bile geçmeden görüntü atmışsın 15 20 dakika furmarkı test edip öyle at ki tam sonuçları görelim
  6. Skynel

RTX 4090 SİSTEM YAVAŞ AÇILMA SORUNU

DDR5 sistemler yavaş açılıyor maalesef BIOS'u en son sürüme alın muhtemelen iyileşecektir
  7. Skynel

PC yi satıp ps5 Alınır mı?

Yapmış biri olarak yapılmaz PS5'i görüp oyunları görüp heyecanlanıyor olabilirsiniz ama yapmayın pişman olursunuz bekleyin PS5 alırsınız yanına bir tane daha ilerleyen zamanlarda
  8. Skynel

yepyeni pc çok geç açılıyor

Üstad DDR5 sistemlerde açılış hızları maalesef hüsran Bios güncellemeleri ile zamanla düzelecektir Hatta şöyle anlatayım bilgisayarı ilk açtığınız vakit klavye ve mouse'un ışıkları başta gelmez geldikten sonra açılır PC
  9. Skynel

Bilgisayarda İnternet Var Ama Yok

Türknet kullanıyorum Yeni eve taşındık ve odamda ben uyurken telefonla uğraşırım internet çekmediği için menzil arttırıcı almıştım ondan dolayı yapıyormuş… saatlerce uğraştım canımı sıktım iş yerinden eve giderken 2 gündür hevesli gidiyordum meğerse nedeni buymuş
  10. Skynel

Sorunu buldum hocam sağ olun ne kadar saçma bir şeymiş bir bilseniz oturup ağlayacağım gece 2:30’a kadar uğraştım sabah 6:30’da kalkacak olmama rağmen yazık valla
  11. Skynel

Tamamda dostum bu durum net mi yani kesinlikle internetten mi onu bilmiyoruz internettense neden telefonlarda sorun yok modemde ki farklı portu ve farklı kabloyla da denedim yani yine olmadı 1697611601 + olarak mesela dün gece modemi kapatıp açtım internet geldi sorun yokken steam’i açıp 5 oyunu...
  12. Skynel

Şu zamana kadar yaşadığım çoğu sıkıntıyı internetten araştırıp bulmuşumdur ama bu şu zamana kadar yaşadığım en sinir bozucu şey Yeni bir bilgisayar topladım DDR5 Kingston Fury Beast TGB 2X16 5600MHz CL36 B650m Riptide Ryzen 5 7500f + ls520 argb Kingston Fury Renegade 1TB SSD Thermaltake BX1...
  13. Skynel

30FPS'e Düşme Hissiyatı

Yok hocam 2.ekran kartımda yok O kadar fazla uygulamam yok daha dün topladım PC'i
  14. Skynel

30FPS'e Düşme Hissiyatı

Donanımsal olarak bütün sistemini atma şansın var mı hocam acaba eşit bir şey var mı Çok şaşırtıcı bir şey cidden ilk kez karşılaşıyorum
  15. Skynel

30FPS'e Düşme Hissiyatı

Valla bilemedim hocam keşke bilebilsem sorunun çözümünü sinir bozucu
  16. Skynel

30FPS'e Düşme Hissiyatı

işin garip kısmı bunu 60hz monitör kullanırkende yaşıyordum Ulan yok mu bunun çözümü acaba
  17. Skynel

30FPS'e Düşme Hissiyatı

Evet hocam bende de aynı şekilde ilk defa yaşıyorum böyle bir sıkıntı Sizde her oyunda mı oluyor
  18. Skynel

30FPS'e Düşme Hissiyatı

Tabii Evet bende kırılıyormuş gibi hissediyorum hatta o yüzden monitör ayarlarından Freesync açık mı diye kontrol ettim o yetmedi oyunu 144FPS'e sabitledim fakat hala düşüyormuş gibi hissettiriyor Sizde mi benzer bir sistem kullanıyorsunuz? 1640519504 @RevenKalr Şimdilik bu şekilde
  19. Skynel

30FPS'e Düşme Hissiyatı

5600G A520m S2h Crucial Ballistix 2x8 3000MHz Sandisk 3D Ultra Kullanıyorum Valorantta özel oyundayım 300 350 FPS civarı alıyorum Yüzler basamağı 1 bile olmuyor yani 144'ün altına düşme ihtimalim yok ve ona rağmen FPS'im bir anda 30 40'a düşüyor gibi hissediyorum ve dediğim gibi FPS'im sabit...
  20. Skynel

Pc dar boğazmı yapıyo??

Oyun eski bir oyun muhtemelen bundan yapıyordur islemciniz 2060'a kadar besleyecek bir işlemci
Top Bottom