Bu sata güç kablosu eğer HDD ya da Sata SSD varsa sistemde oraya takılacak yoksa takılmayacakBöyle bir kablo var fan kontrol cüsünden çıkıyor nereye takılıcak
psudan bunun karşılığı olan sata girişine takman lazım fanlar sata kablosundan güç alıyorBöyle bir kablo var fan kontrol cüsünden çıkıyor nereye takılıcak
fan kontrolcüsünden çıkan sata kablosunun ssd lerle alakası yokBu sata güç kablosu eğer HDD ya da Sata SSD varsa sistemde oraya takılacak yoksa takılmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sata SSD'den kastım M2 olmayan büyük SSD'ler
Fan kontrolcülerinin bazılarında da bu güç girişi kullanılır ben monte ettiğim çoğu kasada kontrolcü olmadığı için aklıma direkt bu seçenek geldi ve fotoğrafa bakıp cevap vermişim yazdığını okumamıştım kb'yınFon konturolcüsünden çıkıyor ama
Fotoğrafa bakıp cevap verdim direkt benim hatam ahasdah evet haklısınızpsudan bunun karşılığı olan sata girişine takman lazım fanlar sata kablosundan güç alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fan kontrolcüsünden çıkan sata kablosunun ssd lerle alakası yok
Buldum tşkFan kontrolcülerinin bazılarında da bu güç girişi kullanılır ben monte ettiğim çoğu kasada kontrolcü olmadığı için aklıma direkt bu seçenek geldi ve fotoğrafa bakıp cevap vermişim yazdığını okumamıştım kb'yın
Fotoğrafa bakıp cevap verdim direkt benim hatam ahasdah evet haklısınız