Arama sonuçları: *

1. Solotov

6500 XT'e drop girme problemi

Arkadaşlar selamlar geçen günlerde eski ekran kartımı değiştirip onun yerine 6500 XT aldım. Bugün eski driveri Guru ile tamamen kaldırdım yenisini kurdum, fakat 2-3 oyunda denedim hepsinde droplar yemekteyim. FPS konusunda hiç bir problem yok. Aklımdaki soru şu monitörümün HDMI girişi yok...
  2. Solotov

Yeni sisteme görüntü gitmiyor

Anakartta usb 3.0 pini var 9 tane onlardan bir tanesi yamuk kabul ederler mi? Ben derim ki onu yapmazsanız bile çalışıp çalışmadığını test edin
  3. Solotov

Bios güncellmeyi denedim olmadı ne yapıcam bilmiyorum başka ekran kartıda monitörde denedim olmadı
  4. Solotov

İki soketi var ikisindede olmuyor
  5. Solotov

Vga Vga kablosunda bir sıkıntı yok psu 650 watt sisteme her türlü yetiyor yani Ryzen 5 5600x B450 msi tomahawk max Sapphire AMD hd 7770 Xpg 2x8 3200 mhz Sharkon 650 w psu 1616169889 Hayır
  6. Solotov

Sistemi arkadaşla dizdik tek tek fanları çalışıyor işlemci fanı da dönüyor ramler doğru işlemci doğru sadece monitöre ekran gitmiyor arkadaşın ekran kartı ile denedik yine monitör açılmadı sonra arkadaşın monitörü ile denedik yine ekran açılmadı sorun sizce ne olabilir?
  7. Solotov

psu ve güç gelmemesi

cpu yazan kablo ne tarafa gelicek peki
  8. Solotov

psu ve güç gelmemesi

aslında anakartta bir problem yok psudada yok sadecee J USB3 yazan yerdeki 1 pin sıkıntılı ama açılmadı yine
  9. Solotov

psu ve güç gelmemesi

1 yıldır sistem toplamayı istiyordum. 5500 tl lik alışveriş yapmıştım gerçekten dünyam başıma yıkıldı
  10. Solotov

psu ve güç gelmemesi

evet katılıyorum ben hepsini ayrı ayrı amazondan istedimde sadece psu bağlantıları zor geldi
  11. Solotov

psu ve güç gelmemesi

ekran kartı ve ram olmadan güç gelmesi gerekmez miydi :( Birde kasanın üstündeki ve kasanın arka tarafındaki portların hiç biri mi çalışmaz yoksa sadece üst taraftakiler mi. sorunlu porta takılı yeri kırmızı çizip atiyim istersen
  12. Solotov

psu ve güç gelmemesi

arkadaşlar herkese iyi forumlar bugün baya mutluydum taki kargolarım gelene kadar. Sisteme ilk olarak anakartı takmaya çalıştım hallettim ama bir kaç vidasını sorunlu taktığımı düşündüğüm için bilgisayarcıya götürdüm be birde psu derdinden kurtulmak için psu yu yanımda götürdüm. şu an sistemimde...
  13. Solotov

msı afterburner absürt değerler

Program güncel mi ?
  14. Solotov

Yeni sistem ve eski monitör

5-10 liralıktan bahsetmiyorum : )
  15. Solotov

Ryzen 5 3500x asus rog strix 1650 süper bulunan bir sistem. şu videoda görüntü alamama gibi bir durumdan söz etmiyor arada kaldım
  16. Solotov

Arkadaşlar benim bugün almayı düşündüğüm bir sistem var bu güncel bir sistem içinde 1650 serisi ekran kartı var.Fakat benim monitörüm eski bir monitör alt taraflarada modelini yazacağım.Abdullah abinin bir videosunda dönüştürücülerin her zaman görüntü vermediğini söyledi.Ben dark marka bir...
  17. Solotov

Monitöre görüntü gelmeme sorunu

Monitörden kasaya iniyor kasadan psu'ya gidiyor gülüm =)
  18. Solotov

Monitöre görüntü gelmeme sorunu

Sevgili dostum Bence sorunun temel sebeplerinden biri ekran kartı bir diğeri ise monitor ve ekran kartına giden kablo oda değilse monitörden psuya giden kablo
  19. Solotov

pc kendini durduk yere yeniden başlatıyor

Psu kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.Kasanın kapaklarını açıp psu ile ilgili kabloları bir çıkarıp takmanı öneririm :)
Top Bottom