Neler Yeni

Yeni sisteme görüntü gitmiyor

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Sistemi arkadaşla dizdik tek tek fanları çalışıyor işlemci fanı da dönüyor ramler doğru işlemci doğru sadece monitöre ekran gitmiyor arkadaşın ekran kartı ile denedik yine monitör açılmadı sonra arkadaşın monitörü ile denedik yine ekran açılmadı sorun sizce ne olabilir?

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Sistemi arkadaşla dizdik tek tek fanları çalışıyor işlemci fanı da dönüyor ramler doğru işlemci doğru sadece monitöre ekran gitmiyor arkadaşın ekran kartı ile denedik yine monitör açılmadı sonra arkadaşın monitörü ile denedik yine ekran açılmadı sorun sizce ne olabilir?
Hdmı Kablosu içten kopuk olabilir.
Psunun gücü yetmiyor olabilir.

samet4747

80+ Platinum
Sistem?

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Muhammed Can ABLAY
HDMI kablosunu anakarta takmadınız değil mi?

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vga
Hdmı Kablosu içten kopuk olabilir.
Psunun gücü yetmiyor olabilir.
Vga kablosunda bir sıkıntı yok psu 650 watt sisteme her türlü yetiyor yani
Ryzen 5 5600x
B450 msi tomahawk max
Sapphire AMD hd 7770
Xpg 2x8 3200 mhz
Sharkon 650 w psu
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDMI kablosunu anakarta takmadınız değil mi?
Hayır

samet4747

80+ Platinum
Vga

Vga kablosunda bir sıkıntı yok psu 650 watt sisteme her türlü yetiyor yani

Ryzen 5 5600x
B450 msi tomahawk max
Sapphire AMD hd 7770
Xpg 2x8 3200 mhz
Sharkon 650 w psu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır
ekran kartı güç bağlantısını nasıl yaptınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
Aynı sorunu yaşıyorum ilk olarak ramin çalıştığına emin ol ram görüntü verdirmez. İkinci olarak uzay montaj olarak kur dene. Ekran kartını başka bilgisayarda dene ekran kartı da çalışıyor ise sorun anakart ya da işlemcindedir. Bios uyum sorunu olabilir biostan olup olmadığını bios sürümünü internetten bak. Mümkün ise başka bi ryzen işlemci tak anakarta mümkün değilse anakart ve işlemciyi iade et çalışmıyor diye bozuk olanı bulup değişimini yada iadesini yapacaktır . Sırayla bu adımları denedim şuanda işlemci ve anakartı iade ettim hangisi bozuk bende bilmiyorum bekliyorum umarım seninkide çabucak hallolur.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Aynı sorunu yaşıyorum ilk olarak ramin çalıştığına emin ol ram görüntü verdirmez. İkinci olarak uzay montaj olarak kur dene. Ekran kartını başka bilgisayarda dene ekran kartı da çalışıyor ise sorun anakart ya da işlemcindedir. Bios uyum sorunu olabilir biostan olup olmadığını bios sürümünü internetten bak. Mümkün ise başka bi ryzen işlemci tak anakarta mümkün değilse anakart ve işlemciyi iade et çalışmıyor diye bozuk olanı bulup değişimini yada iadesini yapacaktır . Sırayla bu adımları denedim şuanda işlemci ve anakartı iade ettim hangisi bozuk bende bilmiyorum bekliyorum umarım seninkide çabucak hallolur.
Bios güncellmeyi denedim olmadı ne yapıcam bilmiyorum başka ekran kartıda monitörde denedim olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
Hocam en temizi parçaları iade etmek ben öyle yaptım sorunlu parçayı onlar bulsun artık işlemci ve anakart harici teyit ettim çalıştığını ikisinide iade ettim sorunu satıcılar çözsünler artık.

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Hocam en temizi parçaları iade etmek ben öyle yaptım sorunlu parçayı onlar bulsun artık işlemci ve anakart harici teyit ettim çalıştığını ikisinide iade ettim sorunu satıcılar çözsünler artık.
Anakartta usb 3.0 pini var 9 tane onlardan bir tanesi yamuk kabul ederler mi? Ben derim ki onu yapmazsanız bile çalışıp çalışmadığını test edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,330
Üyeler
164,648
Son üye
AlerrOsu
Top Bottom