Neler Yeni

pc kendini durduk yere yeniden başlatıyor

evet sorun başlıktaki gibi pes2021 oynarken aniden pc kendini yeniden başlattı anlamadığım sistemde iyi darboğaz vs yok amd r5 3600 işlemci rx5600xt ekran kartı b450 anakart neden olmuş olabilir ve birdaha olmasın diye yapabileceğim bir şey varmı ?

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Psu kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.Kasanın kapaklarını açıp psu ile ilgili kabloları bir çıkarıp takmanı öneririm :)

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
evet sorun başlıktaki gibi pes2021 oynarken aniden PC kendini yeniden başlattı anlamadığım sistemde iyi darboğaz vs yok amd r5 3600 işlemci rx5600xt ekran kartı b450 anakart neden olmuş olabilir ve birdaha olmasın diye yapabileceğim bir şey varmı ?
Son zamanlarda bende ve arkadaşımda var bu sorun. Bendeki bazen oluyor genelde sistemi yeniden başlatınca. Arkadaşımın ki oyun oynarken oluyor yani sistem sıcakken. O yüzden oyun açmaya korkuyo asdlkas sistem yanacak diye. Ekran kartı diyor bilgisayarcı. Sende bi baktırırsan iyi olur ekran kartına
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son zamanlarda bende ve arkadaşımda var bu sorun. Bendeki bazen oluyor genelde sistemi yeniden başlatınca. Arkadaşımın ki oyun oynarken oluyor yani sistem sıcakken. O yüzden oyun açmaya korkuyo asdlkas sistem yanacak diye. Ekran kartı diyor bilgisayarcı. Sende bi baktırırsan iyi olur ekran kartına
Hatta istersen video atabilirim

CybeRose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kürşat
Sıcak havalarda benimde başıma geliyordu sorunun çözümü ise bilgisayar kasasını rahat alabileceği bir konuma getirmek ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta istersen video atabilirim
sistemi alalı 5 ay oldu ve 1-2 ay önce format attırmak için götürmüştüm genel bakım vs sağlam demişti bence ekran kartından olaşacak bir sorun değil birde youtube den baktığımda güç yönetiminden yüzde 50 ye getiriyorlar falan benim 5 te duruyor karıştırmadım ama ondan olabilirmi acaba ?

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
sistemi alalı 5 ay oldu ve 1-2 ay önce format attırmak için götürmüştüm genel bakım vs sağlam demişti bence ekran kartından olaşacak bir sorun değil birde youtube den baktığımda güç yönetiminden yüzde 50 ye getiriyorlar falan benim 5 te duruyor karıştırmadım ama ondan olabilirmi acaba ?
Ekran kartı güç yüzdesi 5 yani öyle mi. Helal reis niye elektrik vericen ki anca israf demi :D Reis çek onu 50 ye düzelir yav

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı güç yüzdesi 5 yani öyle mi. Helal reis niye elektrik vericen ki anca israf demi :D Reis çek onu 50 ye düzelir yav
ekran görüntüsü atıyorum
2020.11.03-12.07.png

Top Bottom