Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
beyler windowsdan kaynaklanıyor olmasın update gelip duruyordu , win 11 kulanıyorum ben
ben win10 kullanıyorum şuandabeyler windowsdan kaynaklanıyor olmasın update gelip duruyordu , win 11 kulanıyorum ben
Aynısı bana oluyor Windows 11 var ve genelde dcde oluyor bi anda ekran donuyor sadece ses geliyo tek düzletme yöntemi de kasadan kapama oda uğraştırıcıArkadaşlar buna benzer bir konu açmıştım şimdi de üstüne kendini yeniden başlatma eklendi sorunu daha çok açıklayacak olursam şu şekilde : Bazen kısa oyun klipleri alıyorum pcde ve bunları izlerken pc kendi kendine donuyor herhangi bir tuş kombinasyonu çalışmıyor ben de mecburen res tuşuna basıp yeniden başlatıyorum(artık ben basmadan pc kendini yeniden başlatıyor). Buna ek olarak daha çok son zamanlarda olan bir şey 1-2 oyunda bir problem yokken pc kendi kendine donuyor ve yine aynı problem. Size sormak istediğim format atsam düzelir mi ? Herhangi bir parçada problem varsa hangisi olabilir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
upupup
bende ses bile donuyor hocam o dereceAynısı bana oluyor Windows 11 var ve genelde dcde oluyor bi anda ekran donuyor sadece ses geliyo tek düzletme yöntemi de kasadan kapama oda uğraştırıcı