Arama sonuçları: *

1. Starks

Mavi Ekran Win11 22H2 Güncelleme sonrası PC açılmaması

Formatlamak istemiyorum. Başka bir yol?
  2. Starks

Mavi Ekran Win11 22H2 Güncelleme sonrası PC açılmaması

Dün gece Windows 11 22H2 güncellemesi yaptım. Sonrasında PC'yi yeniden başlattım, şifre girme ekranına enter bastığım halde girmiyordu. Kapatıp açtıktan sonra şu sorunlar ortaya çıktı; BİOS Menusünden çıkmama rağmen tekrar ve tekrar BİOS'a girmesi, Mavi ekran hata kodu gösterip 10-15 saniye...
  3. Starks

TPM 2.0 valorant sorunu

Teşekkürler, birde XMP profilini açsam dahi mhz aynı kalıyor. Normalde 3000 destekliyor. Onu nasıl ayarlayacağım.
  4. Starks

TPM 2.0 valorant sorunu

Bulamadım 1651483258 Detaylı tarif edermisiniz
  5. Starks

TPM 2.0 valorant sorunu

asus h510m-e
  6. Starks

TPM 2.0 valorant sorunu

Nasıl ve nereden açacağımı yazabilseydiniz hocam.
  7. Starks

TPM 2.0 valorant sorunu

PC bios ekranında kalıyor diye default ayarlara sıfırlamıştım. PC windows'u açıldı lakin valorant'a girerken TPM 2.0 hatası veriyor. BIOS'a girip baktığımda TPM 2.0 açık olarak gözüküyor.
  8. Starks

valorant fps drop

Silip yükledim, halen oluyor. Arkada uygulama açık değil. XMP açıktı, bios a girip baktım halen açık şimdide biosdan çıkınca Windows açılmıyor.
  9. Starks

valorant fps drop

@DerratiX
  10. Starks

valorant fps drop

11. Starks

valorant fps drop

m2 ssd 240 hdd 240 1651422535 @DerratiX
  12. Starks

valorant fps drop

gtx1650 i3 10105f 8 ram son1 haftada pek bişey yapmadım sniper elite 4 yükledim sadece
  13. Starks

valorant fps drop

stabil gözküyor 45-50 derece arası
  14. Starks

valorant fps drop

açık
  15. Starks

valorant fps drop

bu sefer ghosting oluyor
  16. Starks

valorant fps drop

Son 1 haftadır aşırı fps drop yemeye başladım nerdeyse tüm yöntemleri denedim. Driverlar güncel. Fps 180-200 civarındayken bir anda 0 a iniyor ve oyun zevkini bozuyor. Nasıl çözebilirim? İyi forumlar.
  17. Starks

Bu hata nedir nasıl gider?

Bu hata nedir nasıl gider? PC her açıldığında 3 4 defa ard arda veriyor bu hatayı. İyi forumlar.
  18. Starks

Valo oynarken pcde ekran gidip fanlar hızlı dönmeye başladı

Valo oynarken bi anda ekran gidip fanlar olduğundan hızlı dönmeye başladı ve sanırım pc kendine 2 3 kez reset attı, sonra açıldı baktım sorun yok gibi geldi ama yine bir sorayım dedim size. İyi forumlar..
  19. Starks

Fanlarımı kontrol edemiyorum

Onu kontrolcüye takmam gerekmiyormu? Çünkü ilk fanları çıkarırkende kontrolcüye bağlıydı.
  20. Starks

Fanlarımı kontrol edemiyorum

Selamlar, bilgisayarımdaki Performax Hellfire Siyah Temperli Cam RGB kasadaki fanlarımı söküp MasterFox 12Cm RGB Kasa Fanı 4lü Set fanlarını taktım. Fanları kontrolcüye bağladım fakat kasanın panelindeki led tuşuna bassam dahi değiştiremiyorum, sadece kendi kendine değişiyor ve fanlarım RGB...
Top Bottom