Anakartı marka neNasıl ve nereden açacağımı yazabilseydiniz hocam.
BulamadımBios'a gir security kısmına gel orda altta secure boot kısmı var orası disable dır onu enabled yap
Detaylı tarif edermisinizBios'a gir security kısmına gel orda altta secure boot kısmı var orası disable dır onu enabled yap
İnternetten videosunu izlemeye ne dersin?Bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Detaylı tarif edermisiniz
Advanced Mode > Boot > Secure Boot > OS Type ----> Windows UEFI Mode.asus h510m-e
Teşekkürler, birde XMP profilini açsam dahi mhz aynı kalıyor. Normalde 3000 destekliyor. Onu nasıl ayarlayacağım.Advanced Mode > Boot > Secure Boot > OS Type ----> Windows UEFI Mode.
Rica ederim. Maalesef bu konu hakkında bir bilgi ve fikrim bulunmuyor, üzgünüm.Teşekkürler, birde XMP profilini açsam dahi mhz aynı kalıyor. Normalde 3000 destekliyor. Onu nasıl ayarlayacağım.
Ben böyle yaptım klavye mouse ışıkları yanıyor ama çalışmıyor normale döndürünce çalışıyorAdvanced Mode > Boot > Secure Boot > OS Type ----> Windows UEFI Mode.
PC bios ekranında kalıyor diye default ayarlara sıfırlamıştım. PC windows'u açıldı lakin valorant'a girerken TPM 2.0 hatası veriyor. BIOS'a girip baktığımda TPM 2.0 açık olarak gözüküyor.