Neler Yeni

Valorant VAN9003 hatası çözümü önerisi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Hocam bir sorun görünmüyor secure boot açık tpm açık vanguard devrede.
Belki norton vanguardı engelliyor olabilir istiyorsan kaldırarak deneyebilirsin.
Bakcam hocam bı hizmetlerden vgc yi otomatike aldım başlattım ordan c fiskine geçip riot games valorant live shooting game ordan binaries geçtim en altta valorant win64 shipping girdik uyumluluk girdim win 8 programı yönetici olarak çalıştıra bastım bakalım şimdi denicem tekrar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir sorun görünmüyor secure boot açık tpm açık vanguard devrede.
Belki norton vanguardı engelliyor olabilir istiyorsan kaldırarak deneyebilirsin.
Herşeyi yaptım düzelmedi win11 format çaktım bakalım düzelecek mi

Son düzenleme:

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
selamın aleyküm reis bana ulaşırsan sana nasıl haledebiliceğini gösterebilirim spoofere para vermenizi tavsiye etmiyorum 1500 2000 tl verceğinize 500 600 TL ye haledersiniz boşuna kafa yormayın bu olayla anakartıniz tpm desteklemiyorise 2 yöntemle çözebilirsiniz 1. spoofer almak 2000 TL ye bence o kadar para vermeyin spoferde bir çok özellik olduğu için pahalı satılıyor. ancak bende sadece tpm 2.0 hvci secure boot gibi sorunları haledebiliceğiniz yazılımlar var dediğim gibi 2000 tl vermek yerine 600 700 TL ye haledersiniz. başka çaresi inaninki yok 9 aydır bu yazılımla uğraşıyorum. ulaşmak isterseniz kaptan_regal ig yetkililerden ricam bu mesajı kaldırmamanız insanlara destek amaçlı yazıyorum.
Gerek yok hocam formatla çözdüm durumu

Top Bottom