Fight esnasında aşırı drop yiyordum FPS i monitör yenileme hızına 165'e sabitledim sıfır dropSon 1 haftadır aşırı fps drop yemeye başladım nerdeyse tüm yöntemleri denedim. Driverlar güncel. Fps 180-200 civarındayken bir anda 0 a iniyor ve oyun zevkini bozuyor. Nasıl çözebilirim? İyi forumlar.
V sync G sync F sync açık mı bunlarla yırtılmaların önüne geçilebiliyorbu sefer ghosting oluyor
ghostingle alakası olmaz fps sabitlemenin. olan şey ghostingden farklı bir şeydirbu sefer ghosting oluyor
stabil gözküyor 45-50 derece arasıghostingle alakası olmaz fps sabitlemenin. olan şey ghostingden farklı bir şeydir
drop olduğu zaman, sistem parça kullanımlarına ve ısı değerlerine bakın.
tüm parçalar mı? fps drop olduğunda kullanım ne kadar?stabil gözküyor 45-50 derece arası
Sisteminizi hayal ediyorum 1 saniyeSon 1 haftadır aşırı fps drop yemeye başladım nerdeyse tüm yöntemleri denedim. Driverlar güncel. Fps 180-200 civarındayken bir anda 0 a iniyor ve oyun zevkini bozuyor. Nasıl çözebilirim? İyi forumlar.
Sisteminizi hayal ediyorum 1 saniye
gtx1650 i3 10105f 8 ramtüm parçalar mı? fps drop olduğunda kullanım ne kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde sistemi yazın size zahmet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde, son 1 hafta içinde neler yaptınız, neler yüklediniz, hangi uygulamaları güncellediniz?
8 gb ramden dolayı drop yiyor olabilirsiniz.gtx1650 i3 10105f 8 ram
son1 haftada pek bişey yapmadım sniper elite 4 yükledim sadece
Toplam ram kullanımı ne kadar? arkadaki tüm uygulamaları kapatıp sonra oynamayı dener misiniz?