Starks 80+ Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 248 Dahası Reaksiyon skoru 64 İsim Resul Can Şişman 2 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 DerratiX yazmış: Toplam ram kullanımı ne kadar? arkadaki tüm uygulamaları kapatıp sonra oynamayı dener misiniz? Devamı için tıklayın...
DerratiX yazmış: Toplam ram kullanımı ne kadar? arkadaki tüm uygulamaları kapatıp sonra oynamayı dener misiniz? Devamı için tıklayın...
Starks 80+ Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 248 Dahası Reaksiyon skoru 64 İsim Resul Can Şişman 2 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Starks yazmış: Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... @DerratiX
DerratiX 80+ Platinum Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19,573 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 13,535 Konum Ankara İsim Eren İlgilendiği Kategoriler karışık Instagram @sshintori Steam shiori Discord poxy_ 2 Mayıs 2022 #16 Sadece valorantta oluyorsa oyunu silip yükleyin. arkadaki uygulamaları kapatın. XMP kapalıysa açın. Stabil bir driver sürümüne geçin.
Sadece valorantta oluyorsa oyunu silip yükleyin. arkadaki uygulamaları kapatın. XMP kapalıysa açın. Stabil bir driver sürümüne geçin.
Starks 80+ Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 248 Dahası Reaksiyon skoru 64 İsim Resul Can Şişman 2 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 DerratiX yazmış: Sadece valorantta oluyorsa oyunu silip yükleyin. arkadaki uygulamaları kapatın. XMP kapalıysa açın. Stabil bir driver sürümüne geçin. Devamı için tıklayın... Silip yükledim, halen oluyor. Arkada uygulama açık değil. XMP açıktı, bios a girip baktım halen açık şimdide biosdan çıkınca Windows açılmıyor.
DerratiX yazmış: Sadece valorantta oluyorsa oyunu silip yükleyin. arkadaki uygulamaları kapatın. XMP kapalıysa açın. Stabil bir driver sürümüne geçin. Devamı için tıklayın... Silip yükledim, halen oluyor. Arkada uygulama açık değil. XMP açıktı, bios a girip baktım halen açık şimdide biosdan çıkınca Windows açılmıyor.