Arama sonuçları: *

1. The Magma Boss

Bikgisayarım açılmıyor acil yardım

Mavi ekranın fotoğrafını çekseydiniz keşke :(.
  2. The Magma Boss

çift ekran yarar zararları ?

Fps düşüşü biraz olur elbette, sonuçta diğer monitörü de kullanıyorsun. Fakat seni üzecek seviyede olacağını zannetmiyorum. Baktın çok fazla düşüyor oyun oynarken diğer monitörü kapatırsın olur biter :).
  3. The Magma Boss

RDR 2'de GPU %100 Kullanılmıyor

Öyle yapacağım. Evet, virüs varmış. Fakat sorunu hala çözemedim. Umarım düzelir. Düzelmezse sorun büyük.
  4. The Magma Boss

Malware ile 3 adet virüs sildim, dosyaları tekrar doğruladım fakat sonuç aynı. Umarım format sonucunda düzelebilecek bir sorundur. @_ByYuSuF06_TR @SeriTaarruzTüfeği @epica59 @FansXArmy
  5. The Magma Boss

Teşekkürler. 1606665419 Malwarebytes ile tarama yaptım. 3 adet virüs çıktı. Onları temizledim, steam dosya doğrulaması yapıp tekrar deneyeceğim. Sonucu paylaşacağım.
  6. The Magma Boss

Deneyeceğim, sonucu buraya yazarım. Sizce format bir çözüm olucak mıdır?
  7. The Magma Boss

Driver güncelledim. Geforce Experience ile temiz kurulum yaptım, eski driverları silerek. Malwarebytes ile tarama yapmadım fakat bir virüs olsa diğer oyunlarda da sorun olmaz mıydı? 1606664426 Garanti var fakat yardımcı olacaklarından şüpheliyim, yine de son çare bu gibi duruyor.
  8. The Magma Boss

Yok hocam oynanacak gibi değil zaten, medium ayarlarda bile max 20 fps görüyorum. O da sabit dururken, hareket haline geçince 4 5 fps alıyorum. Hareket edemiyorum kısacası ortada büyük bir sorun var. 1606664255 Ben de düşündüm, kasperksy ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Ayrıca olsa...
  9. The Magma Boss

Hocam asıl mantıksız olan diğer şey şu. Ben bu oyunla 60 saatin üzerinde bir zaman geçirdim ultra ayarlarda ve hiçbir sıkıntı yoktu. Oyunu bitirdiğim gün sabah oyundan çıktım ve akşam girmeye çalıştığımda böyle bir sıkıntı oldu. Gerçekten çok mantıksız geliyor.
  10. The Magma Boss

Hocam sağ tıkladığımda öyle bir şey çıkmıyor malesef. 1606663783 Format atmayı da düşündüm, acaba bu bir çözüm olur mu? Oyunu bitirdim fakat online a başlamayı düşünüyorum. Bu sorun yüzünden online a başlayamıyorum.
  11. The Magma Boss

Yok, ona da baktım. Oyun içerisinde sadece gpu 2 yi kullanıyor. https://gpuscore.top/furmark/show.php?id=215206 Sonuç normal. Anlayamadım hocam, açıklar mısınız? 1606663643 Sadece, oyun içerisinde dahili grafik kullanımı %3 5 civarlarında dolaşıyor. Bu da normal sanırsam. Dediğim gibi diğer...
  12. The Magma Boss

Yapayım, sonucu atarım. Furmark ile yapıcam.
  13. The Magma Boss

Ultrada da aynı sorun zaten, düzelmediği için mediuma geçtim. Onda bile aynı sorun var. Ayrıca gpu kullanımını kısıtlayan bir program çalışmıyor arkada. Msi afterburner ayarları da fabrika ayarlarında olduğu gibi, hiç ellemedim. Düzelmesi için core clock ve memory clock u arttırdım fakat bir işe...
  14. The Magma Boss

Oyunu ultra ayarlarda bitirdim, şu anda medium ayarlarda bile fps sorunu yaşıyorum. Ayrıca sorunum gpu nun %100 kullanılmaması.
  15. The Magma Boss

orijinal oyun zaten konuda belirttim
  16. The Magma Boss

Selamlar dostlar. Rdr 2 yi kısa süre önce bitirdim ve açık dünyada dolaşmaya başladım. Daha sonrasında oyuna tekrar girdiğimde oyun 10 15 fps civarında takılmaya devam etti. GPU kullanımı sürekli olarak değişiyor, bazen %30 bazen %50 bazen %15 bazen %99 oluyor. Fakat asla stabil değil ve...
  17. The Magma Boss

cyberpunk 2077 kaldırır mı?

High ayarlarda ortalama 50 fps alacağını düşünüyorum. Gerekirse biraz msaa ve fxaa kısar öyle daha akıcı bir şekilde oynarsın.
  18. The Magma Boss

Bilgisayarı kablolu bağlamak istiyorum ama kablo görünsün istemiyorum

Bir kablo daha çekin, üst üste koyun görüntü kirliliği de pek olmaz. Kablo çoklayıcılar hakkında bi bilgim yok
  19. The Magma Boss

Bilgisayarı kablolu bağlamak istiyorum ama kablo görünsün istemiyorum

Gereksiz pahalı böyle bir durum için.
  20. The Magma Boss

Furmark ve Prime95 Test Sonuçlarım!

Çok iyi değil mi?
Top Bottom