Neler Yeni

Bilgisayarı kablolu bağlamak istiyorum ama kablo görünsün istemiyorum

scaython

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes aydin
Arkadaşlar şimdi ben bilgisayarı gecikme olmasın ve veri aktarımı daha hızlı olsun diye kablo üzerinden internete bağlamak istiyorum. Fakat modem odama çok uzak ve kablo bağlarsam antrede kablo karmaşası olacak bunun yerine ne yapmamı önerirsiniz ? Router alıp ondan kablo çekince routerla modem arasında kablo olması gerek mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce kablolu bağlantı mı yoksa wifi 4 dongle mı ?

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Biraz para bayıp PowerLine alabilirsiniz.

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Arkadaşlar şimdi ben bilgisayarı gecikme olmasın ve veri aktarımı daha hızlı olsun diye kablo üzerinden internete bağlamak istiyorum. Fakat modem odama çok uzak ve kablo bağlarsam antrede kablo karmaşası olacak bunun yerine ne yapmamı önerirsiniz ? Router alıp ondan kablo çekince routerla modem arasında kablo olması gerek mi ?

ping senin için çok önemli değilse wifi bağla geç, ama ping önemliyse direkt modemden kablo çekmeni öneririm karışıklığa yapacak bişey yok duvar dibinden götür

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

dongle mongle şungle uğraşma hiç. bi elektrikçiye falan git. kablo kanalı iste. çift taraflı bantla en kısa ve en az gözükecek şekilde odaya kablo nasıl ulaşır onu hesapla. ölçülere göre kabloyu al bitti bu kadar. cayır cayır kullan.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit