Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

arkdaşalarının hiçbirşey yaşamaması bizimde yaşamayacağımız anlamına mı geliyor kendin dahi kullanmıyorsun
  2. TinerciAlper

argo kullanmayı bırakıp saygı çerçevesinde yorum yaparmısın amdfanboy
  3. TinerciAlper

herkes fanboyluk yapmış 6600xtdede aynı sorundan muzdraipim
  4. TinerciAlper

Şarj çok hızlı bitiyor

Merhabalar ismim ibrahim yilmaz
  5. TinerciAlper

PSU Fanı Durup Tekrar Çalışıyor

dost raporladım birazdan değiştirilir yeri
  6. TinerciAlper

PCNİN YAKININDA S*GARA İÇMEYİN !

tavsiye için sağol sigaramı pc ile paylaşmayacağım
  7. TinerciAlper

Psu vidasi kayip nereden bulurum

Olculerini bilmiyorum
  8. TinerciAlper

Psu vidasi kayip nereden bulurum

Psu vidalarini psunun ustunde garantiye verdim ve iade degisim aldim vidalar gitti ozel biseymi vidalar ona gore kasayi aldigim yere basvuracagim
  9. TinerciAlper

Bilgisayarin ariza tespitini nasil yapabilirim?

Hocam garantiye girmez ise ne yapmaliyim
  10. TinerciAlper

Hocam test edebilecegim bir arkadasim vs yok max ramleri test ettirebilirim pcciye gitsem bakar mi veya ne kadar alir birde garanti kapsamina giriyor mu bu konular 1702664025 Bilgisayari duzelttikten sonra ilk is ups alicam 1702669580 Arkadaslar 1-2 birsey soyleyip bir akil verecek yok mu cok...
  11. TinerciAlper

Sagolun hocam kaliteli akim korumali priz sartmis heleki topraklama olmayan bi evde
  12. TinerciAlper

Oncelikle elektirigin anlik gitmesinden dolayi bir kac gun once pc yandi sadece guc kaynagindan koku geliyor ancak pc acildiginda dram uyarisi veriyor ve kapatma tusu ile vs kapanmiyor isiklar fanlar vs calisiyor goruntu gelmiyor 1. Secenegim pcyi komple pcciye goturup tek tek parca denemesi...
  13. TinerciAlper

Pcden yanik kokusu geldi acilmiyor

Hocam dram isigi yaniyor bakacsgim yarin suan okul vs var yapabilecegim birseyde yok daha fazla dusmuyorum ustune 1702332887 İns hocam psu ise halledilir anakart islemciye gittiysek yandim
  14. TinerciAlper

Msi a650bn psuda koku var maalesef 1702331412 İz vs yok dahada zorlamicam pcyi yarin okuldan gelince komple soker halelseeim
  15. TinerciAlper

Hocam guc geliyor ancak pc acildigi gibi aninda dram yaniyor ve kapatma tusu calismiyor psu salterinden kapatabiliyprum butun fanlar vs calisiyor
  16. TinerciAlper

Pcde fanlar vs hersey calisiyor guc geliyor ama dram yaniyoe anakartta 1702330204 Vga degil dram isigi yaniyor 1702330385 Direkt guc verdigim gibi sirayla degil direkt dram isigi yaniyor bende anlamadim acarken tus calisiyor ancak kapatmak icin bastigimda calismiyor
  17. TinerciAlper

Dram isigi yaniyor goruntu gelmiyor fanlar falan calisiyo
  18. TinerciAlper

Pcde oyun oynarken bi anda ekran gitti wattman sandim tuslara falan basiyodum yanik kokusu geldi hemen psu salterini kapattim camini acip ne yandi diye gozumle baktim bisi yoktu duman falanda cikmadi psuda cok cok hafiften bi koku var ama psu calisiyor dram isigi yaniyor ramleri sokup baktim...
  19. TinerciAlper

100mbps internet için ethernet kablo önerisi

hocam cat6 cat7 arasında ne fark var bende 52mbds için alacağım
Top Bottom