Mkann
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 241
keşke yaşasalar nasıl bi cümlehala kabullenemiyorlar hocam coğu kişi amdye boş yere salladıgımı düşünüyor keşke yaşasalar bizim durumu
keşke yaşasalar nasıl bi cümlehala kabullenemiyorlar hocam coğu kişi amdye boş yere salladıgımı düşünüyor keşke yaşasalar bizim durumu
kullanıcı adından dolayı seni ciddiye alamayacağım konuyu kirletme lütfensenin kendi sistemin nvidia mı knk
lan 2 arkadaşa amd aldırdım 2 hafta içinde bişey yaşamadılarhala kabullenemiyorlar hocam coğu kişi amdye boş yere salladıgımı düşünüyor keşke yaşasalar bizim durumu
hocam inanmayacaksınız ama benim de sorun yoktu ilk başta 2-3 ay sonra olmaya başladı güncellemelerle falan vs. ayrıca driver sorunu olsa önceki sürüme gidince düzelmesi gerekiyor7700 xt mi kullanıyorsun ?? her ekran kartında yok zaten sürücü çökmeleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki neden ilk sistemi kurdugumuzda hiç bir sorun yoktu gayet iyi oynuyorduk ta ki amd yi güncelleyene kadar ama ne yaptıysam önceki sürüme döndüm çözülmedi
hocam 23.9.1 e döndüm daha eski sürümü bulamadım amd sitesinde siz de varsa atabilir misiniz linkhocam inanmayacaksınız ama benim de sorun yoktu ilk başta 2-3 ay sonra olmaya başladı güncellemelerle falan vs. ayrıca driver sorunu olsa önceki sürüme gidince düzelmesi gerekiyor
argo kullanmayı bırakıp saygı çerçevesinde yorum yaparmısın amdfanboylan 2 arkadaşa amd aldırdım 2 hafta içinde bişey yaşamadılar
amd fanboy?3060ti? uhahahahahaahahahahhaargo kullanmayı bırakıp saygı çerçevesinde yorum yaparmısın amdfanboy
DOSTUM BENİM HER EKRAN KARTINDA SORUN YAŞANMIYOR ZATEN AMD BİLE SİSTEM ÇÖKMESİ UYARISI VERİYOR NORMAL EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜNÜ KALDIRINCA BİLE KASMA YOK DRIVERI YÜKLEDİGİM GİBİ EN UFAK İSLEMCİ YÜKLENMESİNDE HEMEN KEKELEME SORUNU BAŞLIYOR İŞLEMCİ KULLANIMI %1E İNİYOR ANİDENlan 2 arkadaşa amd aldırdım 2 hafta içinde bişey yaşamadılar
arkdaşalarının hiçbirşey yaşamaması bizimde yaşamayacağımız anlamına mı geliyor kendin dahi kullanmıyorsunamd fanboy?3060ti? uhahahahahaahahahahha
dostum ddu ile drivrı sil geri yükle AMD PİŞMANLIKTIR demekle olmuyor malesefDOSTUM BENİM HER EKRAN KARTINDA SORUN YAŞANMIYOR ZATEN AMD BİLE SİSTEM ÇÖKMESİ UYARISI VERİYOR NORMAL EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜNÜ KALDIRINCA BİLE KASMA YOK DRIVERI YÜKLEDİGİM GİBİ EN UFAK İSLEMCİ YÜKLENMESİNDE HEMEN KEKELEME SORUNU BAŞLIYOR İŞLEMCİ KULLANIMI %1E İNİYOR ANİDEN
KUZENLE KAFAYI YEDİK 2 GÜNDÜR NE ETTİYSEM ÇÖZÜLMEDİ KEŞKE O DRIVERI GUNCELLEMESEYDİK
https://www.amd.com/en/support/down...eon-rx-7000-series/amd-radeon-rx-7700-xt.htmlAMDYİ GÜNCELLEYENE KADAR BİR SORUN YOKTU GAYET İYİYDİ FAKAT SON SÜRÜME GÜNCELLEYİNCE SORUN BAŞLADI BU SEFER ESKİ SÜRÜME GEÇİNCE DE SORUN ÇÖZÜLMÜYOR
hocam 23.9.1 e döndüm daha eski sürümü bulamadım amd sitesinde siz de varsa atabilir misiniz link
23.9.1'i denedim çözülmedi daha eski sürümler gözükmüyor onları nereden indirebilirim
10 kere denedimdostum ddu ile drivrı sil geri yükle AMD PİŞMANLIKTIR demekle olmuyor malesef