Arama sonuçları: *

1. T

Wifiye biri bağlandığı an pingin 100 altına inmemesi

Dostum, bende bu kısımda "güç" ve "hız" yeri ayarlanabiliyor, seçenekleri çıkıyor. Sende neden çıkmadı bilmiyorum, modemin eski ise bu sorun olabilir.
  2. T

Fotoğraf atar mısınız
  3. T

192.168.x.x *(x değerleri modeme göre değişir, 1.1 - 1.2 - 2.1 gibi değerlerdir.) Yukarıda belirttiğim yerden modem arayüzüne girip, kablosuz ağ ayarlarından "802.11b/g/n" yazan yeri "802.11b" yapıp , Hız (mb/s) yerini maksimum (5.5 mb/s) olarak ayarlayın. Benim down hızım da 16, ben 5.5 mb'e...
  4. T

MSI Afterburner Yanlış RAM Gösteriyor?

Ekledim, bahsettiğim yeri.
  5. T

Oyun içine girince gösteriyor ayarları, CPU, GPU ve Ram kullanım ve sıcaklıkları hakkında bilgi veriyor ve FPS değeri de yazıyor.
  6. T

Başlıkta da gördüğünüz gibi, MSI Afterburner ile değerlerime bakarken "RAM" kısmında 13000 MB olarak gösteriyor fakat benim sistemimdeki RAM miktarı 8GB. Neden 13000 MB olarak gösteriyor, ilk defa böyle bir durum ile karşılaştım. Normalde 8000 gibi değerler göstermesi gerekmiyor mu idi? Sistem...
  7. T

Bilgisayar açılmıyor sürekli yazılar geliyor

Dostum ama sen yine de, SSD veya HDD kullanıyorsan düzgün takılı olup olmadığına bakar mısın? Durduk yere böyle hata vermesi tuhaf.
  8. T

8 GB veya üstü olsa yeter.
  9. T

İşletim sistemi kurmanız lazım, en son bir şey yaptınız mı donanımlarla ilgili? Windows kurun bilgisayara, youtube üzerinde birçok video var, 2-3 dakikalık iş.
  10. T

Herhangi bir işletim sistemi kurdunuz mu bilgisayara?
  11. T

Ryzen 3 3100 2 cores nedir?

Dostum konunu gördükten sonra ben de CPU-Z yi açtım bende 4 core 8 threads yazıyor. (Aynı işlemci)
  12. T

Videodaki fps değerleri nasıl?

Dostum bu mining olayının düzelmesi biraz uzun sürer gibi, üstüne de Tayvan da kuraklık riski var TSMC çip üretimi sekteye uğrayabiliyor. Bence almayı düşünebilirsin, bekle bekle nereye kadar, en son bekle denildiğinde 1660 Super 2.300₺ idi.
  13. T

Pc toplamak yada topliyamamak

Hazır sistemler genellikle kısıtlı oluyor özelleştirme bakımından, istediğin gibi özelleştiremiyorsun parçaları. Kendi sistemini kendin toplaman, montajlaman hem eğlenceli, hem de daha içine sinen bir sistem olmuş oluyor sonunda. Toplaması da zor bir şey değil, aksine toplamaya başladığın zaman...
  14. T

Çözüldü✓ COD WARZONE FPS DROP

Merhaba, bir 8 GB ram daha ekleyerek sorunu çözebilirsin, onun dışında kesin çözer diyebileceğim bir çözüm bilmiyorum. Ayarları "düşük-orta" ayarlara alıp V-Sync açabilirsin.
  15. T

GTX1650 her oyunda sürücü çöktü hatası

Şimdi ben hafta içi bir gün gitsem İtopya'nın mağazasına kasa ile yardımcı olurlar mı?
  16. T

İtopya üzerinden yeni topladım sistemi daha, bozuk ekran kartı mı verdiler diyorsun yani? Gidip garantisi varken değiştirsem mi acaba?
  17. T

Evet hocam, GeForce Experience üzerinden son sürümünü kurdum, fakat hiçbir oyuna girmiyor hala 1-2 dakika sonra donup driver hatası veriyor güncelleyin diye. DDU ile silip tekrar kurdum yine aynı format attım bilgisayara yine aynı. Valorant'a özgü bir durum da değil her oyunda aynısını yapıyor.
  18. T

Merhaba, GTX1650 Ekran kartım var ve her oyunda "ekran kartı sürücüsü çöktü, sürücünüzü güncelleyin" hatası alıyorum. Lütfen yardım edin kasayı yeni topladım ve hiçbir oyun açılmıyor, Riot games ekibine yazdım valorant için DDU ile ekran kartını sil tekrar yükle dediler, denedim fakat yine aynı...
Top Bottom