Neler Yeni

Pc toplamak yada topliyamamak

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Kendi bilgisayarimi kendim toplayip deneyimi yaşamak istiyorum bide hazir sistemlerde güzel olmiyan parçalar oluyo fln adim adim forumdakilerden yardim almayi düşünüyorum işlemcinin pinlerini kirmaktan ve kablolari doğru takamamaktan korkuyorum sizce becerebilirmiyim :)

Avolay

80+ Gold
Öncelikle rehber videoları izlersen başarabilirisn ancak işin fiziksel kısmından çok bilgi gerektiren kısmı zordur , o kısımda biz devreye girip sana yardım ederiz sadece bir konu açıp bütçeni yaz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

[

Ape1995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Alperen
Kanka şu anki piyasada en son korkacağın şey bence bu 😂 ekran kartını hallet gerisi kolay

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Başta ben de öyle sanıyordum. Sonra kuzenimin PC'ye el atarken ne kadar kolay olduğunu öğrendim.

Hele ekran kartını tak-çıkar yapmak çok eğlenceli.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka şu anki piyasada en son korkacağın şey bence bu 😂 ekran kartını hallet gerisi kolay
Ona bir cözümüm var hali hazirda çok fazla ps4 konusu açiyorum :) ps4 alip onunla kartlari bekliyeceğim

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kendi bilgisayarimi kendim toplayip deneyimi yaşamak istiyorum bide hazir sistemlerde güzel olmiyan parçalar oluyo fln adim adim forumdakilerden yardim almayi düşünüyorum işlemcinin pinlerini kirmaktan ve kablolari doğru takamamaktan korkuyorum sizce becerebilirmiyim :)
Abdullah HacıGül abimizin detaylı bilgisayar toplama videolarını izlemeni kesinlikle tavsiye ederim (DETAYLI)

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Hazır sistemler genellikle kısıtlı oluyor özelleştirme bakımından, istediğin gibi özelleştiremiyorsun parçaları. Kendi sistemini kendin toplaman, montajlaman hem eğlenceli, hem de daha içine sinen bir sistem olmuş oluyor sonunda. Toplaması da zor bir şey değil, aksine toplamaya başladığın zaman ne kadar kolay olduğunu anlayacaksın. Birkaç püf noktası var onlar da kolay, onun dışında görsel kablolama biraz can sıkıcı oluyor :D

Top Bottom