Neler Yeni

GTX1650 her oyunda sürücü çöktü hatası

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Merhaba,
GTX1650 Ekran kartım var ve her oyunda "ekran kartı sürücüsü çöktü, sürücünüzü güncelleyin" hatası alıyorum. Lütfen yardım edin kasayı yeni topladım ve hiçbir oyun açılmıyor, Riot games ekibine yazdım valorant için DDU ile ekran kartını sil tekrar yükle dediler, denedim fakat yine aynı hata. Windows sürücülerim full güncel, bios güncel, chipset güncel her şey güncel bu hata neden olur arkadaş. Forumları gezdim bir Allah'ın kulu mu çözüm bulamaz ya? Yardım edebilecek var ise çok sevinirim...
Sistem özelliklerim;
-Ryzen 3 3100
-B450M S2H V2
-GTX 1650 P GAMING ASUS TUF
-500W 80+ PSU
-8+8 G.Skıll Ram 3000 Mhz

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Merhaba,
GTX1650 Ekran kartım var ve her oyunda "ekran kartı sürücüsü çöktü, sürücünüzü güncelleyin" hatası alıyorum. Lütfen yardım edin kasayı yeni topladım ve hiçbir oyun açılmıyor, Riot games ekibine yazdım valorant için DDU ile ekran kartını sil tekrar yükle dediler, denedim fakat yine aynı hata. Windows sürücülerim full güncel, bios güncel, chipset güncel her şey güncel bu hata neden olur arkadaş. Forumları gezdim bir Allah'ın kulu mu çözüm bulamaz ya? Yardım edebilecek var ise çok sevinirim...
Sistem özelliklerim;
-Ryzen 3 3100
-B450M S2H V2
-GTX 1650 P GAMING ASUS TUF
-500W 80+ PSU
-8+8 G.Skıll Ram 3000 Mhz
gpu driverları yüklümü ?

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gpu driverları yüklümü ?
Evet hocam, GeForce Experience üzerinden son sürümünü kurdum, fakat hiçbir oyuna girmiyor hala 1-2 dakika sonra donup driver hatası veriyor güncelleyin diye. DDU ile silip tekrar kurdum yine aynı format attım bilgisayara yine aynı. Valorant'a özgü bir durum da değil her oyunda aynısını yapıyor.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Evet hocam, GeForce Experience üzerinden son sürümünü kurdum, fakat hiçbir oyuna girmiyor hala 1-2 dakika sonra donup driver hatası veriyor güncelleyin diye. DDU ile silip tekrar kurdum yine aynı format attım bilgisayara yine aynı. Valorant'a özgü bir durum da değil her oyunda aynısını yapıyor.
kart gitmiş gibi geliyor bana hd6570te de aynısı oluyordu

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
kart gitmiş gibi geliyor bana hd6570te de aynısı oluyordu
İtopya üzerinden yeni topladım sistemi daha, bozuk ekran kartı mı verdiler diyorsun yani? Gidip garantisi varken değiştirsem mi acaba?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
İtopya üzerinden yeni topladım sistemi daha, bozuk ekran kartı mı verdiler diyorsun yani? Gidip garantisi varken değiştirsem mi acaba?
açıkçası ben ddu ile sildim format attım vs falan düzelmemişti istersen ilk başka bir pc de test et onda da olursa garantiden değiştir ya da orda test ediyorlarsa orda baktır karta

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
açıkçası ben ddu ile sildim format attım vs falan düzelmemişti istersen ilk başka bir pc de test et onda da olursa garantiden değiştir ya da orda test ediyorlarsa orda baktır karta
Şimdi ben hafta içi bir gün gitsem İtopya'nın mağazasına kasa ile yardımcı olurlar mı?

Top Bottom