Arama sonuçları: *

1. V

7900 xtx watmann hatası

Anladım hocam umarım ekran kartınıza fsr 3.0 desteği gelir 2k da daha akıcı oynarsınız kötü olsa bile burdan da düşünmek lazım o teknloji olmasa çözünülük düşürmekten başka fps arttıracak ne olurdu yani hiçbirşey işe yaramazdı
  2. V

7900 xtx watmann hatası

Şimdi gördüm bu konu ile alakalı konu açmıssınız direk amd demişsiniz ama laptop ile deneyip sorun aynıysa monitör ile alakalıdır kardeşim ya yapacak bir şey yok insan bir şeyi takınca gözüne illa o kısım geliyor bende umursamıyorum mesela artık internetten bazık bazı ayarlar yaptım yazılarda...
  3. V

7900 xtx watmann hatası

O dediğim teknolojiler mesela hyper rx 90 fps alan bir oyun açıkken 160 fps alıyor amaç yüksek fps ama oyunarı 2k ve üstünde rahat oynatmak tek tıkla fps artışı O Dediğiniz ekran kartından olacağını düşünmüyorum coğu oyunda ekran kartı defaul iken 1080p monitörde olur o ben nvida kullanıyorum...
  4. V

7900 xtx watmann hatası

Ben diğer forumlarda bu kadar hata alıp konu açan görmüyorum bu forum kadar. Bu forumda Çok var nedense Amd kötünün iyisi halde bile aynı performansı veriyor kendinden 850 milyar değeri fazla olan bir firma ile Elbet şimdi değilse ileride çözülecektir Şuan üzerinde çalıştıkları Frame Generation...
  5. V

7900 xtx watmann hatası

zaten 4090 alacaksın rx 7900xtx'dan 40-fps daha fazla 1691950090 Amd bahşettiği tekonlojiler inşallah sorunsuz gelir. Ve İnsalar oturduğu yerden daha yüksek çözünürlükte oynayabilir. Ama şöyle bir algı oluşmuş artık Amd bariz şekilde Yazılım sorununu çözse daha yüksek performans bile verse...
  6. V

7900 xtx watmann hatası

İnan bir kişi daha demişti sanki senin yazdığın yazıyı ilk defa görüyorum sen öyle diyince zaten senin dediğin aynı kefeye giriyor. Sende direk pat yapıştımıssın başlığı görünce av arıyorsun kendine Ben kendim de Nvida kullanıyorum yıllar boyunca hepte kullanıcam hatta 2 sistem var biri amd biri...
  7. V

7900 xtx watmann hatası

Ben sana demedim kardeşim paşam falan olmaz öyle banamı dedin de ilk önce ondan sonra söyle senin yazdığın yorumu bile acaba kötü bir şey mi dedim diyip geriye baktım görmemişim bile é
  8. V

7900 xtx watmann hatası

Adam taaa 2015 yılında yazmış bak bu yazıyı moderatör herhade bu forumda: Son zamanlarda forumda herkes fanboy olmuş. R9 270 varken GTX750 öneren Nvidia fanboyları, GTX970'in 3.5Gb VRam'e sahip olduğundan dolayı sürekli Nvidia'yı kötüleyen AMD fanboyları vs. Bilen de bilmeyen de saçma sapan...
  9. V

7900 xtx watmann hatası

Kendim Nvida kullanıyorum adam yazmış mesela direk 1 sayfada rx 7900xt de bu hatayı veriyorsa ben bilmem ney diye bu ne yani daha belki adam akıllı konuyu okumadı resimde yazanlardan haberi yok hemen bunu diyor 1691924510 Valla knk onunda sağlam olduğunu düşünmüyorum ne yalan söylim :D
  10. V

7900 xtx watmann hatası

Bu konuyu açan kardeşim mesela yanlış anlamasın driver üzerine driver kurmuş sürüm yeri farklı sayılar yazıyor ilk defa gördüm valla öyle bir sayı sürüm yerinde hiçbirşey yapmadan da yiyebilir gayet olağan bir şey ama coğunu kullanıcı kendi yapıyor amd de biraz yazılım konusunda zayıf olunca bam gg
  11. V

7900 xtx watmann hatası

Hay ağızın bal yesin bende bunu dedim az önce yukarda bakıyorum watman alanların coğu kısmına baya hemde adama diyorum overlock yaptınmı evet bios ayarları ile kurcaladınmı evet bazıları da bilmiyorum diyor ne işe yaradığını gördüm yaptım diyor. bu adam bir zahmet watman yesin hatta mavi ekran...
  12. V

7900 xtx watmann hatası

Bu arada eğer sen alıyorsan watman ekran kartı hatası markası gözüme kötü geldi sebebinin 1. kısmı bu olabilir çünkü asus vs bunda çok azmış diye duydum bilmiyorum yani
  13. V

7900 xtx watmann hatası

Evet doğru diyorsun amd kullanıyor büyük ihtimal ama o hata almamışsa mesela ne şanslı o zaman sonuçta hangi amd modeli kullanıyorsa bir kaybı yok hata alanlara gelince onlara hak veriyorum olmaması gereken bir şey
  14. V

7900 xtx watmann hatası

Haklısın. Herkes bütcesine o anki durumuna göre alıyor amd savunuyor olabilir ama amd yi kötülemek isteyenler'de sanki o anı bekliyor gibi saldırıyor herkese sen amd kullan ben nvidia ne değişcek hata alsan da almasan da aynı performasnı alıyorsun 20 oyunda 1 kere hata al ne olacak almasan ne...
  15. V

7900 xtx watmann hatası

DDU ile temiz krulum yapın herhangi bir bios veya overlock işlemi yaptnız mı 1691922782 AMD fanboyu değilim nvida kullanıyorum ama amd de kullandım watman alan arkadaşların coğu bakın herkes değil coğu illa bir bios veya ekran kartı ayarı kurcalıyor bilip bilmeden ondan da oluyor amd kulanırken...
  16. V

1080p çözünürlükte oyunlar kötü gözüküyor(Resimli)

ama baya fark ediliyor görüntü olarak 1080p de uzakla bulanık falan sanal 4k alınca netleşiyor etraf falan baya iyi gözüküyor zevk alıyorsun oynadığın oyundan
  17. V

Bende anlayamadım çevremde iyi bir sistem ve aynı özellikte monitörü olan olsa gidip bizzat bakacağım acaba herkestemi öyle benmi büyütüyorum falan diye 1691536371 yani demek istediğin şumu 4k yı hemen hemen göreiliyorken görüntü olarak 1080p insanda düşük çözünürlük kalıyor hiç 4k falan...
  18. V

Mesela PUBG oynuyorum oyunu 4K çözünürlüğe alıyorum o zamanki görüntü 1080p de olması gerekirken 1080p de 720p gibi gözüküyor biraz uzaklar bulanık falan resimdeki 1. 4k 2. 1080p 1691536118 Nedense fotolarda cam gibi
  19. V

Oyunlarda darboğaz sorunu yaşıyorum

star wars battlefront 2 1689355947 star wars battlefront 2
Top Bottom