Neler Yeni

7900 xtx watmann hatası

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,623
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Şimdi gördüm bu konu ile alakalı konu açmıssınız direk amd demişsiniz ama laptop ile deneyip sorun aynıysa monitör ile alakalıdır kardeşim ya yapacak bir şey yok insan bir şeyi takınca gözüne gözüne geliyor bende umursamıyorum mesela artık internetten bazık bazı ayarlar yaptım yazılarda öyle gözüküyordu bende piksel piksel şuan daha iyi ayar yapmak gerekiyor bazen
Evet hocam ilk başta direk AMD geldi aklıma çünkü bıkmıştım yani her oyunda farklı bir sıkıntı çıkarıyordu fortnitea giremiyordum mesela. Veya ranch simulator de 50 fps almalar falan derken direk AMD aklıma geldi ama sonra laptop bağladım yine dediğiniz gibiydi ancak sorunu çözünürlüğü 2 k yaparak azaltabildim. Sistemim de pek iyi olmayınca bazen ister istemez FPS düşüklüğü oluyor fakat artık şöyle yapıyorum mesela hikayeyi bir oyunu 2k 60 FPS oynatıyorsa yeterli onun dışında FPS oyunlarında 1080 oynuyorum çok takmıyorum zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Evet hocam ilk başta direk AMD geldi aklıma çünkü bıkmıştım yani her oyunda farklı bir sıkıntı çıkarıyordu fortnitea giremiyordum mesela. Veya ranch simulator de 50 fps almalar falan derken direk AMD aklıma geldi ama sonra laptop bağladım yine dediğiniz gibiydi ancak sorunu çözünürlüğü 2 k yaparak azaltabildim. Sistemim de pek iyi olmayınca bazen ister istemez FPS düşüklüğü oluyor fakat artık şöyle yapıyorum mesela hikayeyi bir oyunu 2k 60 FPS oynatıyorsa yeterli onun dışında FPS oyunlarında 1080 oynuyorum çok takmıyorum zaten
Anladım hocam umarım ekran kartınıza fsr 3.0 desteği gelir 2k da daha akıcı oynarsınız kötü olsa bile burdan da düşünmek lazım o teknloji olmasa çözünülük düşürmekten başka fps arttıracak ne olurdu yani hiçbirşey işe yaramazdı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,623
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Anladım hocam umarım ekran kartınıza fsr 3.0 desteği gelir 2k da daha akıcı oynarsınız kötü olsa bile burdan da düşünmek lazım o teknloji olmasa çözünülük düşürmekten başka fps arttıracak ne olurdu yani hiçbirşey işe yaramazdı
Umarım hocam ama çoğu oyunda fsr yok zaten ama yardımınız için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,128
Üyeler
165,640
Son üye
ecippE
Top Bottom