Neler Yeni

7900 xtx watmann hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
NVIDIA fanboyları doluşmuş yine. 1. bu WattMan hatası değil, 2. PSU ne belli değil sadece ilk sayfayı okudum bakmadım bile, 3. Overclock yaptın mı? Herhangi bir değişiklik yaptın mı BIOS üzerinden? Farkındaysan oyun hata veriyor driver güncel değil diyor.
Kendim Nvida kullanıyorum adam yazmış mesela direk 1 sayfada rx 7900xt de bu hatayı veriyorsa ben bilmem ney diye bu ne yani daha belki adam akıllı konuyu okumadı resimde yazanlardan haberi yok hemen bunu diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD ekran kartı kullanıcıları DDU kullanmasın. AMD Cleanup Utility kullansın kaldırmak için.

Valla knk onunda sağlam olduğunu düşünmüyorum ne yalan söylim :D

Hasan344

80+ Gold
Bence uğraşmadan sat gitsin. Nvidia al. Benim kartta da oluyor sürekli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Adam taaa 2015 yılında yazmış bak bu yazıyı moderatör herhade bu forumda:
Son zamanlarda forumda herkes fanboy olmuş. R9 270 varken GTX750 öneren Nvidia fanboyları, GTX970'in 3.5Gb VRam'e sahip olduğundan dolayı sürekli Nvidia'yı kötüleyen AMD fanboyları vs. Bilen de bilmeyen de saçma sapan yorum ve öneriler yapıp duruyor. Nvidia kötü bir firma olsaydı bu kadar başarılara imza atamazdı. AMD kötü bir firma olsaydı Nvidia karşısında bu kadar dayanamazdı. Bırakın bu fanboyluk ayaklarını, AMD fiyat/performans lideri, Nvidia yüksek performans lideridir. İki firmanın da ürettiği ürünlerin alıcısı var, neden hala birbirinizi yiyorsunuz?

The Semih

80+ Gold
Doğru 10K üstü bütçede AMD alınmamalı 10K sı olan dahada koyup NVIDIA almalı. ( Sadece Kart )
AMD fanboylarının abarttığı Vram saçmalığı.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Konu sahibi PSU'yu söylese keşke, konuyu açıp gitmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
hakan balamir
Adam mesela amd çöp yazmak yerine bilinçli kullanıcı değilsen nvidia daha mantıklı yani amd driverları daha narin falan dese anlarım ama direkt çöp yazarsa saçmaladın derim adama

Moren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Abdullah

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Doğru 10K üstü bütçede AMD alınmamalı 10K sı olan dahada koyup NVIDIA almalı. ( Sadece Kart )
AMD fanboylarının abarttığı Vram saçmalığı.

Kanka deli misin? APU işlemcinin VRAM'i ile GPU'nun VRAM'ini nasıl karşılaştırırsın. JFLGDKRYOYRORYOGDlhdrypteokfslgddglstkfkfsGKDFJJFSGDLLRYEKTTDKKTDGDLKDKTDKTD

donanimci98

80+ Bronze
Şu watmann ı yaşamayan bir benim herhalde rx570,580,6600,6700xt nedense sıkıntısız kullandım hep.

The Semih

80+ Gold
Adam mesela amd çöp yazmak yerine bilinçli kullanıcı değilsen nvidia daha mantıklı yani amd driverları daha narin falan dese anlarım ama direkt çöp yazarsa saçmaladın derim adama
Hocam ben 4 sene AMD kullandım ve şöyle özetliyim PC den hiç anlamaz iken sadece oyun oynarken, bu AMD sayesinde şuanda Üniversite okumadan Donanım Yazılım öğrendim :D o kadar çok sorunla karşılaştım ki. NVIDIA karta geçtim 3 sene oldu ve 3 senedir 1 tane bile sorun yaşamadım hatta yavaşdan unutmaya başladım bilgileri.

AMD : Adamı mühendis yapar
NVIDIA : Kullananların çoğu teknolojisini bile bilmez tak çalıştır yöntemiyle kullanır.

Kanka deli misin? APU işlemcinin VRAM'i ile GPU'nun VRAM'ini nasıl karşılaştırırsın. JFLGDKRYOYRORYOGDlhdrypteokfslgddglstkfkfsGKDFJJFSGDLLRYEKTTDKKTDGDLKDKTDKTD
Hocam o örnek video, Normal ekran kartların da da geçerli VRAM yetmediği yerde RAM devreye girer RAM 32 GB ise VRAM olayına takılmak saçma

1691925585876.png

1650 kartıyla test videosu RAM 20GB olmasının sebebi VRAM yetmediği için takviye alıyor ?

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Hocam örnek video, Normal ekran kartların da da geçerli VRAM yetmediği yerde RAM devreye girer RAM 32 GB ise VRAM olayına takılmak saçma

Sistem uyuşmazlığı yüzünden alınan hatalara hemen "amede vatmen olmuş amede alinmaz dedim kankaaaa az daha goy envidya al" diyorsunuz.

Yahu adam driveri silmeden driverin üstüne driver kurmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,126
Üyeler
165,638
Son üye
omerrr_
Top Bottom