AMD ekran kartı kullanıcıları DDU kullanmasın. AMD Cleanup Utility kullansın kaldırmak için.
Kendim Nvida kullanıyorum adam yazmış mesela direk 1 sayfada rx 7900xt de bu hatayı veriyorsa ben bilmem ney diye bu ne yani daha belki adam akıllı konuyu okumadı resimde yazanlardan haberi yok hemen bunu diyorNVIDIA fanboyları doluşmuş yine. 1. bu WattMan hatası değil, 2. PSU ne belli değil sadece ilk sayfayı okudum bakmadım bile, 3. Overclock yaptın mı? Herhangi bir değişiklik yaptın mı BIOS üzerinden? Farkındaysan oyun hata veriyor driver güncel değil diyor.
Valla knk onunda sağlam olduğunu düşünmüyorum ne yalan söylimAMD ekran kartı kullanıcıları DDU kullanmasın. AMD Cleanup Utility kullansın kaldırmak için.
Valla knk onunda sağlam olduğunu düşünmüyorum ne yalan söylim![]()
Bide bana yardım edin ya 6650xt wattman hatasıKonu sahibi PSU'yu söylese keşke, konuyu açıp gitmiş.
Sadece bir oyun da oluyor. Sanırım fazla oyun oynamadığım için diğer oyunları biliyorum.Bide bana yardım edin ya 6650xt wattman hatası
Kanka deli misin? APU işlemcinin VRAM'i ile GPU'nun VRAM'ini nasıl karşılaştırırsın. JFLGDKRYOYRORYOGDlhdrypteokfslgddglstkfkfsGKDFJJFSGDLLRYEKTTDKKTDGDLKDKTDKTDDoğru 10K üstü bütçede AMD alınmamalı 10K sı olan dahada koyup NVIDIA almalı. ( Sadece Kart )
AMD fanboylarının abarttığı Vram saçmalığı.
Hocam ben 4 sene AMD kullandım ve şöyle özetliyim PC den hiç anlamaz iken sadece oyun oynarken, bu AMD sayesinde şuanda Üniversite okumadan Donanım Yazılım öğrendimAdam mesela amd çöp yazmak yerine bilinçli kullanıcı değilsen nvidia daha mantıklı yani amd driverları daha narin falan dese anlarım ama direkt çöp yazarsa saçmaladın derim adama
Hocam o örnek video, Normal ekran kartların da da geçerli VRAM yetmediği yerde RAM devreye girer RAM 32 GB ise VRAM olayına takılmak saçmaKanka deli misin? APU işlemcinin VRAM'i ile GPU'nun VRAM'ini nasıl karşılaştırırsın. JFLGDKRYOYRORYOGDlhdrypteokfslgddglstkfkfsGKDFJJFSGDLLRYEKTTDKKTDGDLKDKTDKTD
Hocam örnek video, Normal ekran kartların da da geçerli VRAM yetmediği yerde RAM devreye girer RAM 32 GB ise VRAM olayına takılmak saçma