Arama sonuçları: *

1. V

Bilgisayarım da gereksiz çokça sorun çıkıyor

Bios güncelleyebilirsin youtube da bir sürü videoları var flash bellek lazım sadece
  2. V

Bilgisayarım da gereksiz çokça sorun çıkıyor

Format atmak belki işe yarayabilir
  3. V

RTX 4070 - RYZEN 5 5600 Düşük FPS Sorunu

benim ekran kartımda 4070 gigabyte winforce üst segment değil benimki de mesala asus rog 4070 e bak 2965 mhz de çalışıyor test videosunda ram hızını oc yapmış olabilir veya oyun ayarlarından bir şeyleri değiştirmiş olabilir nvdia ince ayarı açmış olabilir oyunda farklı yerlerde olduğunuz için...
  4. V

gpu kullanımı 2760 mhz de çalışıyor benim ekran kartım 2775 bunlar fps i etkiliyor o test videosunda kullanılan ekran kartı üst seviye bir ekran kartı olabilir kendi ekran kartı modeliniz testi bakın bence
  5. V

ekran kartı hangi seri hocam
  6. V

Mavi Ekran Sıfır bilgisayar görüntü gelmiyor biraz hata yaptım garantiye gider mi

kullanıcı hatasına girebilir tamir edilebilecek bir şeyse en fazla tamir masrafını isterler garantisi varsa önceliğiniz garantiye göndermek olsun bence zaten çok pahalı değil olmadı yenisini alırsınız vatan peşin fiyatına 3 e bölüyor
  7. V

Vatan mı itopya mı hangi sistem daha iyi

itopya artık kazık olmaya başladı cidden
  8. V

R5 5600 ve rx5700xt sistem upgrade önerisi

bende ilk ekran kartı dedim baktım yok sonra kulağımı dayadım içeriye cpu nun üstünde anakartın soğutucu bloğunun altından geliyor şaşırdım bende
  9. V

benim o cızırtı sesi cpu etrafından kondansatörlerden geliyor garantiye göndersem mi uğraşmakta istemiyorum ilk aldığım zaman yoktu 2-3 aydan beri kullanıyorum önceki sistemlerimde hiç olmadı ilk defa yaşadığım için ses ilerde artar mı artmaz mı onu da bilmiyorum veya garanti kapsamına giriyor mu
  10. V

hocam anakartta coil whine sesi varmı bende b550 plus var
  11. V

Çözüldü✓ Am5 sistem Mavi Ekran Hataları

hocam ramlerin frekansını biraz düşürüp bir de öyle denermisiniz aynı sorun bende de olmuştu ramleri biraz yüksek frekansa almıştım oyunlara girince mavi ekran atıyordu xpm dekini yapmayın kendiniz 5200mhz falan alın
  12. V

işlemcim aşırı ısınıyor

işlemci kaynaklı bir sorun değildir bence elinizde başka bir soğutucu varsa test edin illa sıvı soğutma olması gerek yok hava soğutmada olur boştayken sıcaklığına bakarsınız ısınmazsa sıvı soğutmayı iade edersiniz belki tam oturmamış olabilir belki sıvı kaçağı vardır gözünüzden kaçmış olabilir
  13. V

işlemcim aşırı ısınıyor

CPB ve PBO yu bıostan kapatabilirsiniz bende r7 5700x var sürekli yüksek güç çekiyordu ve ısınıyordu turbo boost kapattım saat hızını da düşürdüm muhtemelen işlemci sürekli yüksek saat hızında çalıştığı için yüksek güç çekiyor
  14. V

Çözüldü✓ CPU SOĞUTUCUSU DEĞİŞTİKTEN SONRA MAVİ EKRAN SORUNU

soğutucunun cpu a temas eden yerdeki jelatini söktünüzmü
  15. V

PC oyun açınca rest atıyor

güç kaynağını kontrol et istersen
  16. V

Ekranımda garip dalgalanmalar oluyor ve garip git gel oluyor

hocam aynı sorun bende de var özellikle youtube da video izlerken oluyor bende cs falan oynarken duvara bakarak yürüdüğümde duvar tırtıklı gibi oluyor ben çözümü bulamadım ram değiştirdim gene olmadı ekran kartımda herhangi bir sorun yok cpu dan yapacağını zannetmiyorum galiba anakart kaynaklı...
  17. V

Pc topladım açılmıyor

anakart ön panel bağlantılarını doğru taktığınıza emin misiniz
  18. V

Monitörde yazıları hareket ettirince titriyor

Anakart işlemci sonradan aldım
  19. V

Monitörde yazıları hareket ettirince titriyor

Fotoğrafta tam net çıkmamış olabilir ama ufoların ayakları yamuluyor sonuna doğru gözle ciddi şekilde görülüyor 1711302648 Eski monitörüm bozuldu onu garantiye verdim hala bekliyorum benimde aklıma ilk o geldi ama deneyemedim belki daha önce yaşayan vardır diye danışmak istedim
Top Bottom