Neler Yeni

işlemcim aşırı ısınıyor

NightWish2434

80+ Silver
fanlar doğru şekilde ön taraf içe hava alıyor egzoz dışarı işlemci soğutucu radyatöre doğru dışarıya üflüyor
Fotoğraf atma şansınız var mı? Birde iade edin bence madem ayıplı ürün. Bence pompanin soketi takılı değil ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed coşkun
Fotoğraf atma şansınız var mı? Birde iade edin bence madem ayıplı ürün. Bence pompanin soketi takılı değil ama
anakartımda pump çıkışı olmadığından cpufan girişine taktım biosdan baktığım zaman fanları iptal edip pompaya giden cpufan ı maxa çektiğim zaman zaten pompanın çalışma sesini duyabiliyorum

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
CPB ve PBO yu bıostan kapatabilirsiniz bende r7 5700x var sürekli yüksek güç çekiyordu ve ısınıyordu turbo boost kapattım saat hızını da düşürdüm muhtemelen işlemci sürekli yüksek saat hızında çalıştığı için yüksek güç çekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed coşkun
CPB ve PBO yu bıostan kapatabilirsiniz bende r7 5700x var sürekli yüksek güç çekiyordu ve ısınıyordu turbo boost kapattım saat hızını da düşürdüm muhtemelen işlemci sürekli yüksek saat hızında çalıştığı için yüksek güç çekiyor
benim sorunumu o çözmezki ben bu işlemciyi tam verim kullanmak istiyorum zaten güçlü işlemci diye tercih ettim zaten bu güçlerde olan bir işlemci istemesem ryzen 5 alırdım hem videolarda oyun oynarken 60-70 derece arası çalışıyor kullandıkları sıvı soğutma coolermaster markaydı modelini bilmiyorum ama 240lık
biraz daha iyi soğutma imkanı olsun diye thermaltake aldım ama gel görelimki bilgisayar boştayken bile 90 derece bir sıkıntısı var ya işlemcide bir problem var ya da sıvı soğutmada

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
işlemci kaynaklı bir sorun değildir bence elinizde başka bir soğutucu varsa test edin illa sıvı soğutma olması gerek yok hava soğutmada olur boştayken sıcaklığına bakarsınız ısınmazsa sıvı soğutmayı iade edersiniz belki tam oturmamış olabilir belki sıvı kaçağı vardır gözünüzden kaçmış olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed coşkun
işlemci kaynaklı bir sorun değildir bence elinizde başka bir soğutucu varsa test edin illa sıvı soğutma olması gerek yok hava soğutmada olur boştayken sıcaklığına bakarsınız ısınmazsa sıvı soğutmayı iade edersiniz belki tam oturmamış olabilir belki sıvı kaçağı vardır gözünüzden kaçmış olabilir
4 bakır borulu fan soğutucum vardı onu taktım ilk 90 derece dediydi onda da sonra sıvı soğutma siparişi verdim hala 90

Top Bottom