Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk kez topladım pc açılmıyor mavi ışık yanıyor kasanın üstünde o kadar
İlk kez topladım pc açılmıyor mavi ışık yanıyor kasanın üstünde o kadar
İlk kez topladım yani ne kadar doğru bilmiyorumanakart ön panel bağlantılarını doğru taktığınıza emin misiniz
Hocam siz mi montajladiniz ?İlk kez topladım yani ne kadar doğru bilmiyorum
Bide reimde attığım kablolar fazla gibi baktım onlara uygun yer yok amaİlk kez topladım yani ne kadar doğru bilmiyorum
EvetHocam siz mi montajladiniz ?
Hocam 0 bilgi ile yaptıysanız çok mantıksız yapmışsınız isterseniz ellemeyin yarın bilgisayarciya götürün burdan size kimse yardımcı olamaz. Boşuna uğraşırsınız yanlış teşhis sonucu bi parça sıkıntıya girebilir.Bide reimde attığım kablolar fazla gibi baktım onlara uygun yer yok ama
Evet
Sadece izlediğim kadarıyla yaptım doğru olduğunu düşünüyorum ama ekran kartının soketi geçmedi CPU yaıyordu üstünde diğer başka soketi taktım o oldu acaba CPU yazanımı takmam lazımHocam 0 bilgi ile yaptıysanız çok mantıksız yapmışsınız isterseniz ellemeyin yarın bilgisayarciya götürün burdan size kimse yardımcı olamaz. Boşuna uğraşırsınız yanlış teşhis sonucu bi parça sıkıntıya girebilir.
CPU yazanı takıyorum girmiyorSadece izlediğim kadarıyla yaptım doğru olduğunu düşünüyorum ama ekran kartının soketi geçmedi CPU yaıyordu üstünde diğer başka soketi taktım o oldu acaba CPU yazanımı takmam lazım
Hocam bence ellemeyin anlamiyorsunuz ve youtubeden bakarak olacak bir iş değil belki öğrenirsiniz ama sıkıntı çıkarsa ellemeyin .Sadece izlediğim kadarıyla yaptım doğru olduğunu düşünüyorum ama ekran kartının soketi geçmedi CPU yaıyordu üstünde diğer başka soketi taktım o oldu acaba CPU yazanımı takmam lazım
CPU yazanı takıyorum girmiyor
ee işte anakart da sol üst güç pinini takmamışsın, o işte cpu yazan onu ekran kartına takamazsınSadece izlediğim kadarıyla yaptım doğru olduğunu düşünüyorum ama ekran kartının soketi geçmedi CPU yaıyordu üstünde diğer başka soketi taktım o oldu acaba CPU yazanımı takmam lazım
Gpu yazanı takman lazım ekran kartınaSadece izlediğim kadarıyla yaptım doğru olduğunu düşünüyorum ama ekran kartının soketi geçmedi CPU yaıyordu üstünde diğer başka soketi taktım o oldu acaba CPU yazanımı takmam lazım
Sol üstteki 4 pinli CPU 8 yazan 8 pinli ama ikiye ayırılabiliyor diğer 4 ü boşta mı kalıyoree işte anakart da sol üst güç pinini takmamışsın, o işte cpu yazan onu ekran kartına takamazsın
EvetSol üstteki 4 pinli CPU 8 yazan 8 pinli ama ikiye ayırılabiliyor diğer 4 ü boşta mı kalıyor
Tmm akşam bir daha deniycem teşekkürler