captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 523
kanka ekran kartını bi çıkarıver bakalım ne ışığı oİsig ekran kartının giridigi yerde Alıntıyı görüntüle
kanka ekran kartını bi çıkarıver bakalım ne ışığı oİsig ekran kartının giridigi yerde Alıntıyı görüntüle
Gaming gentr den almıştım kasayı gmaillerine attım videoylan beraber sipariş numarası istiyorlaronda da dahili gpu yok ya
linki vs varmı sistemin anakarta bakalımGaming gentr den almıştım kasayı gmaillerine attım videoylan beraber sipariş numarası istiyorlar
Ekran kartının ışığı cikardimmi sönüyor taktimmi yanıyor takılı demek herhaldekanka ekran kartını bi çıkarıver bakalım ne ışığı o
linki vs varmı sistemin anakarta bakalım
önceden yanıyor muydu?Ekran kartının ışığı cikardimmi sönüyor taktimmi yanıyor takılı demek herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu herhalde![]()
ASUS Prime A520M-R 5100MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI mATX Anakart
AMD A520 (Ryzen™ AM4) micro-ATX anakart, M.2 desteği, Realtek 1Gb Ethernet, HDMI™, SATA 6 Gbps, arka ve ön panel USB 5Gbps desteğiwww.gaming.gen.tr
İlkd aldığım zamanlarda da yanıyordu normal çalışıyordu ışık yeni değil yaniönceden yanıyor muydu?
faturası vs. varsa sipariş geçmişinden falan bak da söyle hocam ona göre anakart dökümanından ışığa bakacağım.Ekran kartının ışığı cikardimmi sönüyor taktimmi yanıyor takılı demek herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu herhalde![]()
ASUS Prime A520M-R 5100MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI mATX Anakart
AMD A520 (Ryzen™ AM4) micro-ATX anakart, M.2 desteği, Realtek 1Gb Ethernet, HDMI™, SATA 6 Gbps, arka ve ön panel USB 5Gbps desteğiwww.gaming.gen.tr
Sorun ışıkta degilki hocam ışık hep vardıfaturası vs. varsa sipariş geçmişinden falan bak da söyle hocam ona göre anakart dökümanından ışığa bakacağım.
Hayır yokVarmı yazı falan yanında
Var veya yok ışık sorun ışığı olmak zorunda anakart üzerinde yanan kırmızı bir ışık normale işaret olamaz hocam önce ona bakalım. Yönlendirmeleri takip edelim lütfen.Sorun ışıkta degilki hocam ışık hep vardı
Hocam anakart üzerinde kırmızı değil sarı ışık var bulabilsem aticam tam anakart modelini ama bulamıyorum ki 2sene geçti aradan kutusuda şuan yanimda değil ekran kartını cikardimmi ışık sönüyor zatenVar veya yok ışık sorun ışığı olmak zorunda anakart üzerinde yanan kırmızı bir ışık normale işaret olamaz hocam önce ona bakalım. Yönlendirmeleri takip edelim lütfen.