Bilgisayarım Açılmıyor yardım

ram kaynakli olsa pc fanlari ve isiklari calisirdi. anakart %90 cunku usb port isigi da yaniyor diyor , orasi direkt psu 5V a bagli sonucta
Anakart neden olmuştur yandı mı bir şey mi oldu çünkü pcyi kapattığımda fişi çekiyordum nasıl zarar görebilir prize taktığım anda zarar görmüş olabilir mi çünkü çat diye ses geliyor takınca prizlerin hepsi böyle ne takarsan çat diyo elektrik atıyo görüyorum ışıkta görüyom

Anakart neden olmuştur yandı mı bir şey mi oldu çünkü pcyi kapattığımda fişi çekiyordum nasıl zarar görebilir prize taktığım anda zarar görmüş olabilir mi çünkü çat diye ses geliyor takınca prizlerin hepsi böyle ne takarsan çat diyo elektrik atıyo görüyorum ışıkta görüyom
bu yuzden priz konusunda her zaman akim korumali priz alacaksiniz. kaliteli olacak. gidip 30-40 bin liralik urunleri 50tl lik prize takiyor insanlar. akil kari degil. beyaz esya icinde gecerli dediklerim.

bu arada yukaridaki arkadasin dedigi gibi guc tusunda bozulmus olabilir , o yuzden manuel acmayi dene dedigi yontemle

güç kablosunu sök, pc başlatma tuşuna ard arda 5-6 kez bas. sonra power kablosunu tak öyle bir dene

bu yuzden priz konusunda her zaman akim korumali priz alacaksiniz. kaliteli olacak. gidip 30-40 bin liralik urunleri 50tl lik prize takiyor insanlar. akil kari degil. beyaz esya icinde gecerli dediklerim.

bu arada yukaridaki arkadasin dedigi gibi guc tusunda bozulmus olabilir , o yuzden manuel acmayi dene dedigi yontemle
denedim açılmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Power tuşuna bastığında gelen ses PSU dan mi geliyor
evet psudan geliyor bence

güç kablosunu sök, pc başlatma tuşuna ard arda 5-6 kez bas. sonra power kablosunu tak öyle bir dene
denedim olmadı hocam

Hayır böyle click diye bir ses geliyor

Power düğmesi çalışıyor sanırım peki anakarttan nasıl açabilirim

1 ram takılı bios update yapmadım secure boota bilemem çünkü açılmıyo
Hocam ram siz açmayı dene
Bazen akla gelmeyen sebepler olabiliyor. Sonra rami tekrar tak. Bana çokça oldu eski istemlerde, z97 anakartta da x570 anakartta da anlattıklarım başıma geldi ve çözdüm.

Geri