Arama sonuçları: *

1. W

Arkadaşlar hallow knight oynamak istiedim yama kurdum ama görüntü bozuldu .

Bu saatte cevap alma ihtimalin normale gore biraz daha dusuk. Zaten normalde de forumda teknik sorunlardan anlayan cok az kisi var. Teknik sorunlar icin baska forumlara da konu acmani tavsiye ederim. 1757624336 Ayrica sadece bu oyunda mi oluyor
  2. W

Oyunlarda fareyi cevirince piksellesme oluyor

Oyun icinde kapali olmasi lazim hocam yinede bakayim bi tesekkurler.
  3. W

Olmadi hocam baska ne yapabilirim?
  4. W

Merhaba, yardiminiz icin tesekkur ederim. En yakin zamanda deneyip sonucu yazacagim ☺️
  5. W

Her zaman hocam.
  6. W

Arkadaşlar oncelikle sistemimi belirteyim. Ekran karti RX6600, islemci i5 11400, RAM'ler 2x8 toplam 16 GB, monitörüm ise Dell S2721HGF. Ben bu sorunu uzun zamandir yasiyorum ve halen daha cozume ulasamadim. Asagiya video kaydini biraktim incelerseniz sevinirim. Sadece fareyi hareket ettirince...
  7. W

Görüntüde dalgalanma oluyor

Benzer sorun bende de var. Koselerde daha dogrusu renk gecislerinde tirtiklanma oluyor degil mi? AMD ekran karti mi kullaniyorsunuz?
  8. W

Razer blackshark v2 X aldım 7.1 etkinleştiremiyorum

Hocam farkli bir sekilde etkinlestirmeniz gerek. Sizin dediginiz THX farkli o ucretli bir uygulama diye biliyorum. Kod ile olan 7.1 uygulamasi. 7.1 uygulamasini nasil etkinlestirecegim diye soruyorsaniz soyle yapmaniz gerek: Razer Product Registration | Razer United States bu linkten urunu...
  9. W

Rekabetçi oyunlarda daha fazla fps almak istiyorum.

Evet. Eğer bütçeniz yetmez ise üstte ki arkadasın dediği gibi 5600 de yeterli olur.
  10. W

Anakartta değiştirip ddr5 bir sisteme geçebilirsiniz. Şu an okulda olduğum için net bir öneri yapamıyorum ama r5 7500f+b650 anakart ve bir tane sıvı ya da kule tipi soğutucu alabilirsiniz.
  11. W

İşlemci değiştirmen gerek. Bütçen nedir?
  12. W

DDR5Li sistem buna karar verdim son yorumlarınız nedir

https://www.gaming.gen.tr/urun/330168/cyber-7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunda taksit olayi nasil hocam? Burada da mi cok koyuyorlar?
  13. W

DDR5Li sistem buna karar verdim son yorumlarınız nedir

Pahali. https://pckolik.com/urun/ghost-v3-d5-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ sivi sogutmayi LE500 yapip bunu alman cok cok daha iyi olur.
  14. W

DELL S2721HGF'de ekranda pikselleşme oluyor

Sağolun hocam umarım sorun monitörde değildir 1697085475 Ama sorun ekran kartında bence. Çünkü ekran kaydı alıp başka bir cihazda izlediğimde yine pikselleşme gözüküyor.
  15. W

Çok sağolun hocam Allah razı olsun ben deneyip sonucu yazarım.
  16. W

Hocam yakin zamanda oyle yapacagim. Arkadasin sistemde monitoru deneyecegim. Onboard ekran karti da goruntuyu pek guzel vermiyordu ayni sorun vardi diye hatirliyorum. Ama PS3 de oyle bir sorun yoktu mesela cidden cok garip bir olay. Internette bu tarz sorun yasayan da pek gormedim garantiye...
  17. W

Hocam kisaca soyle soyleyebilirim ekranda piksellesmeler oluyor. Ekran kartindan olusan bir problem oldugunu dusunuyorum. Windows ana ekraninda bile uygulamalarin kenarlari piksel piksel. Cikintili yani. Renk gecislerinde sikinti var. Sorun monitorde degil sanirim.
  18. W

Arkadaslar daha dediklerinizi denemedim ama sorun monitorde degil bunu dogruladim. Sorun ekran kartinda. Baska monitorde denemedim ama oyun icinde piksellesme vardi bunu ekran kaydedicisi ile kaydedip telefona attim. Telefonda da ayni sorun devam ediyordu. Yani sorun ekran karti ile. Garanti...
  19. W

R5 5560 + RX 6700 XT 2K WQHD'de darboğaz yapar mı?

Uyar hocam sorun olmaz. Yani AMDden cekinmiyorsaniz 6700xt alabilirsiniz.
Geri