Kutunun içinden qr kod indirme yeri çıktı fakat aktivasyon kodu cıkmadı o kısımda For a full suite of customization features upgrade to thx spatial audio at a special price of USD9.99 böyle bir şey yazıyor bu kodu nasıl temin edebilirim.
Benim arkadaşıma aldık aynı kulaklığı onda da aktivasyon kodu çıkmamıştı ama çok önemli olmadığı için uğraşmadık zaten düşük fiyatlı kulaklıklarda 7.1 çok iyi olmuyor kullanmazsınız bileKutunun içinden qr kod indirme yeri çıktı fakat aktivasyon kodu cıkmadı o kısımda For a full suite of customization features upgrade to thx spatial audio at a special price of USD9.99 böyle bir şey yazıyor bu kodu nasıl temin edebilirim.
Öyle dostumda satıcıya yazdım bakalım yokuş falan yaparsa cok ugrasmamBenim arkadaşıma aldık aynı kulaklığı onda da aktivasyon kodu çıkmamıştı ama çok önemli olmadığı için uğraşmadık zaten düşük fiyatlı kulaklıklarda 7.1 çok iyi olmuyor kullanmazsınız bile
Hocam farkli bir sekilde etkinlestirmeniz gerek. Sizin dediginiz THX farkli o ucretli bir uygulama diye biliyorum. Kod ile olan 7.1 uygulamasi. 7.1 uygulamasini nasil etkinlestirecegim diye soruyorsaniz soyle yapmaniz gerek:Kutunun içinden qr kod indirme yeri çıktı fakat aktivasyon kodu cıkmadı o kısımda For a full suite of customization features upgrade to thx spatial audio at a special price of USD9.99 böyle bir şey yazıyor bu kodu nasıl temin edebilirim.
Anladım hocam şuan ise gidiyorum sabah deneyeceğim teşekkürlerHocam farkli bir sekilde etkinlestirmeniz gerek. Sizin dediginiz THX farkli o ucretli bir uygulama diye biliyorum. Kod ile olan 7.1 uygulamasi. 7.1 uygulamasini nasil etkinlestirecegim diye soruyorsaniz soyle yapmaniz gerek:
Razer Product Registration | Razer United States bu linkten urunu kaydettirin. Ama ilk once Razer hesabi olusturmaniz gerek. Ondan sonra gereken bilgileri girebilirsiniz. O bilgileri girdikten sonra mailinize bir kod yollayacaklar.