Görüntüde dalgalanma oluyor

Uconounex

80+
Reaksiyon skoru
15
Yaz aylarında yeni bir sistem aldım aldığımdan beri bu sorun var başlarda daha önce iyi bir bilgisayara sahip olmadığımdan dolayı bunun normal bir şey olduğunu düşünmüştüm ama arkadaşlarımda ve gördüğüm kadarıyla başka kişilerde böyle bir sorun yok. Performans konusunda bir sıkıntım yok ama bu görüntüde dalgalanma moralimi epey bozuyor. Her oyunda hemen hemen oluyor. Köşe çizgilerinde ve uzak mesafede dalgalanmalar oluyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 2 tane örnek koyuyorum.

Ekler

• Forza 4.2.png
    Forza 4.2.png
    2.6 MB · Hit: 85
  • Forza 4.png
    Forza 4.png
    3 MB · Hit: 86
Yaz aylarında yeni bir sistem aldım aldığımdan beri bu sorun var başlarda daha önce iyi bir bilgisayara sahip olmadığımdan dolayı bunun normal bir şey olduğunu düşünmüştüm ama arkadaşlarımda ve gördüğüm kadarıyla başka kişilerde böyle bir sorun yok. Performans konusunda bir sıkıntım yok ama bu görüntüde dalgalanma moralimi epey bozuyor. Her oyunda hemen hemen oluyor. Köşe çizgilerinde ve uzak mesafede dalgalanmalar oluyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 2 tane örnek koyuyorum.
Benzer sorun bende de var. Koselerde daha dogrusu renk gecislerinde tirtiklanma oluyor degil mi? AMD ekran karti mi kullaniyorsunuz?

Aynen köşelerde, ince çizgilerde, uzaktaki şeylerde dalgalanma oluyor. RX6800 var.

Eklediğiniz görsellerin tam olarak neresine bakmak gerekiyor? Sadece ben mi sorun görmüyorum yoksa?

Eklediğiniz görsellerin tam olarak neresine bakmak gerekiyor? Sadece ben mi sorun görmüyorum yoksa?
Hocam mesela 1. ve 2. resimdeki teller sonra 2. resimdeki arabanın köşelerindeki görüntüde dalgalanmalar oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o

o kapalı ise onu aç duzelır dıye dusunuyorum
Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum ama input lag yapabilir diyorlar.

bende amd ekran kartı kullanıyorum aynı sorun bende de var monitör hzni 144 çekim biraz daha düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,218
Üyeler
184,599
Son üye
Zorkier
Geri