Neler Yeni

Görüntüde dalgalanma oluyor

Uconounex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Selçuk Kavak
Yaz aylarında yeni bir sistem aldım aldığımdan beri bu sorun var başlarda daha önce iyi bir bilgisayara sahip olmadığımdan dolayı bunun normal bir şey olduğunu düşünmüştüm ama arkadaşlarımda ve gördüğüm kadarıyla başka kişilerde böyle bir sorun yok. Performans konusunda bir sıkıntım yok ama bu görüntüde dalgalanma moralimi epey bozuyor. Her oyunda hemen hemen oluyor. Köşe çizgilerinde ve uzak mesafede dalgalanmalar oluyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 2 tane örnek koyuyorum.

Ekler

• Forza 4.2.png
    Forza 4.2.png
    2.6 MB · Hit: 72
  • Forza 4.png
    Forza 4.png
    3 MB · Hit: 70

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Yaz aylarında yeni bir sistem aldım aldığımdan beri bu sorun var başlarda daha önce iyi bir bilgisayara sahip olmadığımdan dolayı bunun normal bir şey olduğunu düşünmüştüm ama arkadaşlarımda ve gördüğüm kadarıyla başka kişilerde böyle bir sorun yok. Performans konusunda bir sıkıntım yok ama bu görüntüde dalgalanma moralimi epey bozuyor. Her oyunda hemen hemen oluyor. Köşe çizgilerinde ve uzak mesafede dalgalanmalar oluyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 2 tane örnek koyuyorum.
Benzer sorun bende de var. Koselerde daha dogrusu renk gecislerinde tirtiklanma oluyor degil mi? AMD ekran karti mi kullaniyorsunuz?

Uconounex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Selçuk Kavak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen köşelerde, ince çizgilerde, uzaktaki şeylerde dalgalanma oluyor. RX6800 var.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Eklediğiniz görsellerin tam olarak neresine bakmak gerekiyor? Sadece ben mi sorun görmüyorum yoksa?

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

Uconounex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Selçuk Kavak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eklediğiniz görsellerin tam olarak neresine bakmak gerekiyor? Sadece ben mi sorun görmüyorum yoksa?
Hocam mesela 1. ve 2. resimdeki teller sonra 2. resimdeki arabanın köşelerindeki görüntüde dalgalanmalar oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o

o kapalı ise onu aç duzelır dıye dusunuyorum
Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorum ama input lag yapabilir diyorlar.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
bende amd ekran kartı kullanıyorum aynı sorun bende de var monitör hzni 144 çekim biraz daha düzeldi

Uconounex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Selçuk Kavak
bende amd ekran kartı kullanıyorum aynı sorun bende de var monitör hzni 144 çekim biraz daha düzeldi
Hocam sistemim 2k performansı yüksek olan bir sistem bunun için 280hz aldım. Üzer beni bu durum.

Top Bottom