Arama sonuçları: *

1. W

Bilgisayar Windows dahil sıfırlama yapılabilir mi?

Zamanında 1.5k ya aldığını söylediğine göre tahminimce direkt olarak hb,trendyol, itopya gibi bir yerden satın orjinal key satın almış ve bu keylerde genelde hesaba bağlanıyor diye biliyorum formatlaması bu durumda işe yarar ama dediğiniz gibi anakarts gömülü bir key ise işe yaramaz yine de...
  2. W

Biliyorum fakat anladığım kadarıyla Sıfırlamak olarak bahsettiği de windows silip yeni windows kurmak formatlamak yani zaten bu yüzden diski biçimlendirerek formatlayınca gidiyor dedim
  3. W

İso ile diski biçimlendirerek formatlayınca siliniyor diye biliyorum ama hesabına giriş yapmazsa tabi eğer
  4. W

Çözüldü✓ ACİL YARDIM GEREK BİLGİSAYARI KULLANAMIYORUM

Altgr+a işe yaradı teşekkürler bunu bilmiyordum diğerlerini bilsemde öğrenmiş oldum 1732222816 Sorun şapkalı a da değilmiş şapkalı â denedim şifre yine yanlış dedi :D bulucam şifreyi bir şekilde artık yinede teşekkürler herkese
  5. W

Shift+3+a bende ^a yazıyor :D bende anlamadım ki şifreyi ilk belirlerken işe yarıyordu 1732222171 Eğer diğer pc ye bağlasam falan şifreyi bir şekilde kaldırma yöntemim vs var mı? Bir dahakine â kullanmicam masaüstü şifresinde
  6. W

Şifreyi belirlerken klavyeye random vurmuştum o yüzden şapkalı a da çıkmıştı şifrede ezberledim hala öyle kullanıyorum mail şifresinde şapkalı a kabul etmeyince normal a ya var orda mecbur ama geri kalanı şapkalı a olan haliyle devam edşyorum lcjapfmqpfls 1732221664 Şuan deniyorum linux...
  7. W

O da ekrana gelmiyor onda da sıkıntı var ekrana gelmiyoe yoksa ilk aklıma gelen oydu zaten
  8. W

Kilit ekranında takılı kaldım şapkalı â yapmam gerek ama yapamıyorum shift+3+a yapmak işe yaramıyor shift+3e bastığım anda ^koyuyor a ya basmamı beklemiyor şifremde â var açamıyorum kilit ekranını pc yi kullanamıyorum başka nasıl â yapabilirim
  9. W

Çözüldü✓ Pc internet hızı max 100mbps algılıyor

Modem resetledim fakat düzelmedi salona giden cat6 kabloyu söktüm odaya getirdim düzelti kablo kapının arasınsan geçtiği için sanırım zarar görmüş ve max 100mbps gönderiyor salondaki kabloyu takınca 580mbps olaraktan düzeldi
  10. W

Aklımda modemi resetletlemekte var eve gidince resetlemeyide denerim 1726303864 Bu arada aklıma gelen pc ayarlarından kaynaklı olabilir veya modemde bir sıkıntı vardır resetlerim pc ayarlarından kaynaklı değilse diye düşünmüştüm 1ay turkcell superonline teknik ekibinde çalıştım kurulum 1000mbps...
  11. W

Şaka bi yana wifi ile test yaptığımda arada duvar vs ile beraber galiba 2.4ghz den bağlıydım ona rağmen 200mbps falan çıktı dün akşam test ettiğimde
  12. W

Kesşn bizden alıp dağıttılar 1000mbps i
  13. W

Evde cat7 varsa bakayım 1726296564 Aynısını bende düşündüm heralde ben ve benim gibi birilerinden kısıp diğerlerine falan dsğıttılar :D
  14. W

Cat6 fakat daha öncesinde 200mbps vs çok rahat alıyordum hatta internet 200mbps olmasına rağmen bi ara speedtest 800-900mbpslerde çıkıyordu yine
  15. W

Merhaba, şuanda 1gbps internet var evde turkcell 30yıl kampanyasından kaynaklı normaldede 200mbps zaten ama pc de 100mbps üstünü alamıyorum bir süredir, ağ ayarlarından speed & duplexi 2.5gbps full duplex seçtim otomatikteydi fajat yine olmadı nasıl çözebilirim internet ayarlarında bağlantı hızı...
  16. W

Format sırasında SSD gözükmemeye başlıyor

Merhaba, USB üzerinde UEFI ile format atarken Windows kurulum ekranında ilk başta SSD gözüküyor fakat seçip biçimlendir veya başka bir seçenek seçtiğimde yapılamıyor diye hata veriyor ve SSD gözükmemeye başlıyor.
  17. W

UEFI Kurulumda sorun yaşıyorum

Secure Boot için enabled disabled seçeneği yok Bu mesajtaki fotoğrafta görünüyor sadece enabled duruyor disabled yapabilceğim bir seçenek yok.
  18. W

SSD de bir sorun vardı açılmıyor siyah ekranda kalıyordu belki sistem dosyasıyla alakalı bir şeyden açılmıyordur diye sadece SSD yi formatlicaktım. 1662926632 2 yıl önce falan UEFI ile format atmıştım destekliyor.
  19. W

Yazdırırken RUFUS uygulamasında otomatik olarak NTFS seçiyor ve FAT32 seçeneği gözükmüyor "Dosya sistemi" kısmında.
  20. W

Zaten Windows UEFI seçili fakat ilk fotoğraftaki gibi kalıyor.
Top Bottom